Ianis Hagi a fost din nou titular la Rangers, iar românul i-a răsplătit încrederea lui Gerrard cu o evoluție bună. Mijlocașul român a dat o pasă de gol în meciul fără istoric, câștigat de Rangers cu 5-0 pe Ibrox Park în fața lui Ross County, totuși una dintre cele mai slabe echipe din Scoția.
Deși nu s-a numărat printre marcatori, jocul lui Hagi a fost notat cu 8 de către scoțieni de la Glasgow Times. Aceasta a fost de altfel cea mai mare notă din tabăra lui Rangers, pe care au primit-o și colegii românului Connor Goldson, Filip Helander, Ryan Kent și Ryan Jack.
Fotbal
EXCLUSIV | Interviu cu Adrian Avasâlcăi, singurul antrenor român de la Academia lui Chelsea
20/11/2022 LA 06:34
"Ianis Hagi continuă să-și cimenteze locul din primul 11 al lui Rangers. A muncit mult și a dat dovadă de curaj.", au scris jurnaliștii scoțieni.

Rangers continuă galopul spre titlu în Scoția

Prin acest succes, Glasgow Rangers a mai făcut un pas către un titlu care devine tot mai sigur cu fiecare etapă care se scurge. Fomația lui Gerrard are acum 23 de puncte avans față de marea rivală Celtic, dar "alb-verzii" au 3 meciuri mai puțin disputate.
De asemenea, formația lui Gerrard este neînvinsă în acest sezon în campionat, fiind printre puținele echipe din Europa care se poate mândri cu această performanță și având și o linie de golaveraj cu adevărat impresionantă: 65-7.
Peste doar 4 zile, Rangers va avea un meci care se anunță mai dificil, echipa lui Ianis Hagi urmând să joace pe terenul celor de la Hibernian.
https://i.eurosport.com/2021/01/21/2975873.jpg
Romanian Liga I
Adi Mutu, sunat în miezul nopții de Gică Hagi pentru un transfer: "Cu el în echipă iau titlul"
31/10/2022 LA 18:24
Scottish Premiership
Ianis Hagi, primele imagini de la antrenamente după accidentarea teribilă suferită în ianuarie
24/10/2022 LA 11:57