Ianis Hagi a fost din nou titular la Rangers, iar românul i-a răsplătit încrederea lui Gerrard cu o evoluție bună. Mijlocașul român a dat o pasă de gol în meciul fără istoric, câștigat de Rangers cu 5-0 pe Ibrox Park în fața lui Ross County, totuși una dintre cele mai slabe echipe din Scoția.
Deși nu s-a numărat printre marcatori, jocul lui Hagi a fost notat cu 8 de către scoțieni de la Glasgow Times. Aceasta a fost de altfel cea mai mare notă din tabăra lui Rangers, pe care au primit-o și colegii românului Connor Goldson, Filip Helander, Ryan Kent și Ryan Jack.
Scottish Premier League
Ianis Hagi, tot mai aproape de a deveni cel mai scump jucător vândut vreodată de Rangers
18/10/2021 LA 11:37
"Ianis Hagi continuă să-și cimenteze locul din primul 11 al lui Rangers. A muncit mult și a dat dovadă de curaj.", au scris jurnaliștii scoțieni.

Rangers continuă galopul spre titlu în Scoția

Prin acest succes, Glasgow Rangers a mai făcut un pas către un titlu care devine tot mai sigur cu fiecare etapă care se scurge. Fomația lui Gerrard are acum 23 de puncte avans față de marea rivală Celtic, dar "alb-verzii" au 3 meciuri mai puțin disputate.
De asemenea, formația lui Gerrard este neînvinsă în acest sezon în campionat, fiind printre puținele echipe din Europa care se poate mândri cu această performanță și având și o linie de golaveraj cu adevărat impresionantă: 65-7.
Peste doar 4 zile, Rangers va avea un meci care se anunță mai dificil, echipa lui Ianis Hagi urmând să joace pe terenul celor de la Hibernian.
https://i.eurosport.com/2021/01/21/2975873.jpg
Scottish Premiership
Ianis Hagi, unul dintre cei mai buni jucători de la Rangers în remiza cu Hearts! Ce note a primit
16/10/2021 LA 20:48
Bundesliga
Un super club din Europa, pe urmele lui Ianis Hagi după golul marcat în poarta Germaniei
11/10/2021 LA 11:57