Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ianis Hagi s-a întors în Scoția! Care este starea fotbalistului după primele antrenamente

Bianca Dumitru

Publicat 21/09/2021 la 17:59 GMT+3

Ianis Hagi, care a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus în cantonamentul echipei naționale a României, s-a întors în Scoția, revenind în lotul lui Steven Gerrard și pregătindu-se pentru meciul cu Livingston, din Cupa Ligii.

Ianis Hagi (Rangers)

Credit imagine: Getty Images

Ianis Hagi a scăpat de coronavirus. Fotbalistul, depistat pozitiv în timp ce se afla în cantonamentul echipei naționale a României pentru meciurile din preliminariile Cupei Mondiale din 2022, a primit teste negative și a putut să se întoarcă în Scoția.
Mijlocașul în vârstă de 22 de ani a făcut deja primele antrenamente alături de colegii săi de la Rangers și a fost inclus de Steven Gerrard în lotul pentru meciul cu Livingston din Cupa Ligii.
Astăzi, antrenorul secund al campioanei Scoției a vorbit despre starea lui Ianis Hagi, care a ratat ultimele 3 partide ale lui Rangers, dar și despre meciul programat miercuri, de la ora 21:45, în sferturile de finală ale competiției.
"Ianis a revenit printre noi după carantină, s-a antrenat deja, pare în formă. După startul acestui sezon ar fi trebuit să adunăm mai multe puncte, dar suntem pe primul loc și la un pas de o semifinală de cupă.
Echipele care vin pe Ibrox Park se apără compact în fața careului, e greu să spargi blocada. De aceea, avem nevoie de jucători ca Ianis cu pase de senzație care să desfacă apărarea adversă", a declarat Gary McAllister.
În acest moment, după 6 etape disputate în campionatul Scoției, Rangers este lider în clasament, cu 13 puncte.
Program meciuri Premier League etapa 6, Eurosport
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo