Ianis Hagi a scăpat de coronavirus. Fotbalistul, depistat pozitiv în timp ce se afla în cantonamentul echipei naționale a României pentru meciurile din preliminariile Cupei Mondiale din 2022, a primit teste negative și a putut să se întoarcă în Scoția.
Mijlocașul în vârstă de 22 de ani a făcut deja primele antrenamente alături de colegii săi de la Rangers și a fost inclus de Steven Gerrard în lotul pentru meciul cu Livingston din Cupa Ligii.
Astăzi, antrenorul secund al campioanei Scoției a vorbit despre starea lui Ianis Hagi, care a ratat ultimele 3 partide ale lui Rangers, dar și despre meciul programat miercuri, de la ora 21:45, în sferturile de finală ale competiției.
Premier League
Cum a luat naștere rivalitatea dintre Manchester United și Liverpool
IERI LA 21:17
"Ianis a revenit printre noi după carantină, s-a antrenat deja, pare în formă. După startul acestui sezon ar fi trebuit să adunăm mai multe puncte, dar suntem pe primul loc și la un pas de o semifinală de cupă.
Echipele care vin pe Ibrox Park se apără compact în fața careului, e greu să spargi blocada. De aceea, avem nevoie de jucători ca Ianis cu pase de senzație care să desfacă apărarea adversă", a declarat Gary McAllister.
În acest moment, după 6 etape disputate în campionatul Scoției, Rangers este lider în clasament, cu 13 puncte.
https://i.eurosport.com/2021/09/21/3224010.jpg
Fotbal
Ansu Fati a semnat prelungirea cu Barcelona pe un salariu neașteptat de mic. A ales cu inima
22/10/2021 LA 09:57
Premier League
Gerrard a răspuns în 11 cuvinte interesului lui Newcastle pentru el
22/10/2021 LA 08:09