Rangers s-a impus la limită pe terenul lui Livingston, scor 1-0, grație unui gol înscris pe final de Morelos. În minutul 87, atacantul columbian a profitat de o respingere a portarului gazdelor și a trimis în plasă.
Ianis Hagi a fost lăsat pe bancă de Gerrard, prima oară după 6 meciuri.
Rangers și-ar putea asigura matematic titlul de campioană a Scoției în weekend. Pentru asta, trupa lui Gerrard trebuie să câștige meciul cu St. Mirren (sâmbătă, ora 17:00), iar Celtic, aflată pe locul 2, să piardă pe terenul lui Dundee United (duminică, ora 14:00).
Scottish Premiership
Prima reacție a lui Ianis Hagi după operația la ligamentele încrucișate
25/01/2022 LA 19:34
După 31 de etape, Rangers are un avans de 18 puncte față de marea rivală din Glasgow și nu mai poate rata cel de-al 55-lea titlu din istorie.

Livingston - Rangers 0-1. Gerrard, eliminat după ce s-a certat cu arbitrul: "Nu vorbești cu mine?!"

Presiunea din cursa pentru titlu și-a spus cuvântul la pauza meciului cu Livingston. Steven Gerrard a răbufnit la adresa arbitrului după o fază controversată petrecută pe finalul primei reprize.
Cei de la Rangers au cerut penalty la intervenția portarului Max Stryjek asupra lui Morelos. Arbitrul central John Beaton n-a dictat lovitură de la 11 metri, spre disperarea atacantului lui Rangers.
În cele din urmă, Morelos s-a ales cu cartonaș galben pentru simulare, lucru care l-a enervat și mai tare pe Gerrard. Managerul lui Rangers nu s-a putut abține și a mers să-l confrunte pe arbitrul partidei.
"Nu vorbești cu mine?!", l-a întrebat Gerrard pe Beaton.
"Nu pot", i-a răspuns arbitrul.
Extrem de nervos, Gerrard a continuat pe un ton și mai acid: "Știu de ce nu vorbești cu mine... pentru că ai greșit la acea fază! Nu se poate așa ceva!".
Inițial, Gerrard a fost avertizat cu cartonaș galben. Managerul lui Rangers a continuat însă să-i reproșeze arbitrului, iar acesta l-a eliminat înainte să intre la vestiare.
Gerrard a urmărit repriza secundă din tribune și riscă să facă același lucru și la partida din weekend, care se poate dovedi decisivă pentru titlu. Tehnicianul englez își va afla pedeapsa din partea oficialilor scoțieni în următoarele zile.
Scottish Premiership
Ce sfat a primit Hagi după vestea că Mourinho îl vrea la Roma: "Gerrard nu va dori să-l piardă"
02/10/2021 LA 16:31
Scottish Premiership
Cât câștigă anual Ianis Hagi din colaborările cu marile branduri internaționale
27/09/2021 LA 05:48