Slavia Praga s-a impus joi seară în duelul cu Rangers de pe Ibrox, 2-0, și s-a calificat în sferturile UEFA Europa League cu scorul general de 3-1. Proaspăta campioană a Scoției a evoluat pe finalul meciului în 9 oameni, iar cehii au controlat autoritar partida. Spiritele s-au încins în minutele de final, iar consecințele au fost dramatice, în prim-plan cu Glen Kamara, mijlocașul lui Rangers, și Ondrej Kudela, fundașul Slaviei.
În minutul 87, în timp ce un jucător al Slaviei se afla întins pe gazon după un fault, Kudela s-a dus la Kamara și i-a șoptit ceva la ureche, acoperindu-și gura cu mâna. Cuvintele fundașului Slaviei l-au înfuriat teribil pe Kamara, care a răbufnit și le-a atras atenția arbitrilor. Apoi, mijlocașul lui Rangers a fugit după adversarul său, scos din sărite, dar colegii au intervenit și l-au oprit.

Rangers, decizie drastică în așteptarea verdictului UEFA, după scandalul de rasism din meciul cu Slavia Praga

Premier League
Gerrard a răspuns în 11 cuvinte interesului lui Newcastle pentru el
ACUM 8 ORE
Din păcate, lucrurile nu s-au oprit la incidentul de pe teren. Pe tunelul care duce către vestiare, Kamara a vrut să-și facă singur dreptate. Extrem de nervos, mijlocașul lui Rangers l-a bătut cu pumnii în față pe Kudela, lăsându-l plin de sânge, potrivit publicațiilor din Cehia, preluate de presa britanică. Acum, campioana Scoției ia atitudine în așteptarea verdictului pe care UEFA urmează să-l furnizeze asupra incidentelor care s-au petrecut la acest meci.
Presa din Marea Britanie anunță că trupa lui Steven Gerrard se gândește să nu mai îngenuncheze la începutul partidelor, în semn de protest că rasismul nu este eradicat din lumea fotbalului. Daily Mail scrie că jucătorii lui Rangers ar putea să recurgă la acest gest azi, în derby-ul cu Celtic (meciul începe la ora 14 și va fi transmis în format LIVE TEXT pe eurosport.ro). Noua campioană a Scoției dorește astfel să tragă un semnal de alarmă, mai ales pentru UEFA, de la care așteaptă o decizie drastică în cazul lui Ondrej Kudela.
Fotbal
Ianis Hagi, anunț uriaș făcut în presa din Scoția
ACUM 11 ORE
Scottish Premiership
Ianis Hagi, unul dintre cei mai buni jucători de la Rangers în remiza cu Hearts! Ce note a primit
16/10/2021 LA 20:48