Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ianis Hagi a debutat cu gol în 2022 la Rangers, într-o deplasare grea

Andrei Nicolae

Actualizat 18/01/2022 la 23:39 GMT+2

Ianis Hagi a început ca titular în primul meci al lui Rangers în acest an, la Aberdeen, în etapa a 21-a din Premiership, și a deschis scorul după 20 de minute.

Ianis Hagi (Rangers)

Credit imagine: Getty Images

Ianis Hagi a luat un start foarte bun la Rangers în 2022. Managerul olandez Giovanni van Bronckhorst l-a introdus ca titular pe mijlocașul român, în meciul din deplasare cu Aberdeen, din cadrul etapei a 21-a în Premier League. Iar jucătorul echipei naționale i-a răsplătit rapid încrederea.
Ianis Hagi a deschis scorul în minutul 20, într-o partidă foarte importantă pentru Rangers la început de an. Gers au reluat bătălia pentru titlu în Scoția cu un avans de 6 puncte față de marea rivală, Celtic. Dar au pierdut 2 puncte din acest avans, după ce partida de la Aberdeen s-a încheiat cu 1-1. Rangers a terminat jocul și cu un om mai puțin, după eliminarea lui Kent în minutul 83. Ianis a fost păstrat în teren până în minutul 78.

Ianis Hagi a ajuns la 6 goluri în acest sezon în toate competițiile

Mijlocașul român a marcat al doilea gol al sezonului în Premiership, după unul marcat la sfârșitul lunii iulie cu Livingston. În total, Ianis a înscris 6 goluri în acest sezon (campinnatm cupe europene, Cupa Ligii și echipa națională).
Premiership și-a relaut activitatea la începutul acestei săptămâni, după trei săptămâni de pauză. Șefii ligii au decis să întrerupă sezonul după Boxind Day din cauza numărului de infectări cu noua variantă de coronavirus care a lovit Marea Britanie în această perioadă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo