Ianis Hagi are doar 23 de ani, dar a avut deja ocazia să fie antrenat de doi foști mari fotbaliști. Primul a fost chiar tatăl său, care l-a inițiat în tainele fotbalului și l-a pregătit la Viitorul Constanța, iar al 2-lea este Steven Gerrard, cel care-l antrenează în prezent la Glasgow Rangers.
Vorbind despre similitudinile dintre antrnorii Gerrar și Ghoerghe Hagi, Ianis a dezvăluit că acestea sunt evidente și că l-a impresionat foarte mult când a observat că legenda fotbalului englez are aceeași mentalitate cu tatăl său.
"Ce mi-a plăcut cel mai mult la Steven Gerrard e că am descoperit anumite similarități între el și tata, ca mentalitate. S-a întâmplat ca după meciuri, indiferent dacă făceam egal sau câștigam, Gerrard și tata să aibă același discurs.
Scottish Premiership
Hagi, unul dintre cei mai buni jucători ai lui Rangers în victoria cu Livingston! Ce note a primit
ACUM 3 ORE
Asta m-a surprins plăcut și mi-a confirmat că am crescut într-un mediu bun și am fost antrenat de un mare jucător și antrenor, aici mă refer la tata. Mergând afară și fiind antrenat acum de o legendă a fotbalului (n.r. - Steven Gerrard) mi-a confirmat foarte multe chestii învățate în trecut și sunt foarte fericit.", a spus Ianis într-un inteviu acordat pentru Gazeta Sporturilor.
Citește și:

Ianis Hagi traversează o formă bună la Rangers

Ianis Hagi se numără printre jucătorii convocați de Mirel Rădoi la echipa națională pentru ultimele 2 meciuri din preliminariile Campionatului Mondial din Qatar. Mijlocașul lui Rangers nu putea lipsi de la lot deoarece se află într-o formă foarte bună.
La mijlocul săptămânii trecute, Ianis a marcat un gol extrem de important pentru Rangers în Europa League, în deplasarea de la Brondby. Golul românului face ca scoțienii să păstreze șanse de a se califica în primăvara europeană, iar reușita sa și jocul prestat i-au atras laude din partea lui Gerrard la finalul acelui joc.
Românul a fost apoi integralist pentru campioana Scoției în duelul cu Ross County din campionat, câștigat cu 4-2. Chiar dacă nu a înscris, evoluția sa a fost din nou una apreciată în Scoția, astfel că există motive serioase de bucurie și pentru Rădoi, în perspectiva meciurilor cu Islanda și Liechtenstein.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Scottish Premiership
Ianis Hagi, aproape de un transfer de top! Românul se află pe lista unui club important din Europa
IERI LA 19:17
Fotbal
Adrian Mutu este alesul lui Burleanu. "Brilianul" va fi aproape sigur noul selecționer al României
26/11/2021 LA 11:04