Ianis Hagi are doar 23 de ani, dar a avut deja ocazia să fie antrenat de doi foști mari fotbaliști. Primul a fost chiar tatăl său, care l-a inițiat în tainele fotbalului și l-a pregătit la Viitorul Constanța, iar al 2-lea este Steven Gerrard, cel care-l antrenează în prezent la Glasgow Rangers.
Vorbind despre similitudinile dintre antrnorii Gerrar și Ghoerghe Hagi, Ianis a dezvăluit că acestea sunt evidente și că l-a impresionat foarte mult când a observat că legenda fotbalului englez are aceeași mentalitate cu tatăl său.
"Ce mi-a plăcut cel mai mult la Steven Gerrard e că am descoperit anumite similarități între el și tata, ca mentalitate. S-a întâmplat ca după meciuri, indiferent dacă făceam egal sau câștigam, Gerrard și tata să aibă același discurs.
Scottish Premiership
Un fost secund al lui Gerrard, favorit să-l antreneze pe Ianis Hagi! Anunțul presei din Scoția
23/11/2022 LA 15:00
Asta m-a surprins plăcut și mi-a confirmat că am crescut într-un mediu bun și am fost antrenat de un mare jucător și antrenor, aici mă refer la tata. Mergând afară și fiind antrenat acum de o legendă a fotbalului (n.r. - Steven Gerrard) mi-a confirmat foarte multe chestii învățate în trecut și sunt foarte fericit.", a spus Ianis într-un inteviu acordat pentru Gazeta Sporturilor.
Citește și:

Ianis Hagi traversează o formă bună la Rangers

Ianis Hagi se numără printre jucătorii convocați de Mirel Rădoi la echipa națională pentru ultimele 2 meciuri din preliminariile Campionatului Mondial din Qatar. Mijlocașul lui Rangers nu putea lipsi de la lot deoarece se află într-o formă foarte bună.
La mijlocul săptămânii trecute, Ianis a marcat un gol extrem de important pentru Rangers în Europa League, în deplasarea de la Brondby. Golul românului face ca scoțienii să păstreze șanse de a se califica în primăvara europeană, iar reușita sa și jocul prestat i-au atras laude din partea lui Gerrard la finalul acelui joc.
Românul a fost apoi integralist pentru campioana Scoției în duelul cu Ross County din campionat, câștigat cu 4-2. Chiar dacă nu a înscris, evoluția sa a fost din nou una apreciată în Scoția, astfel că există motive serioase de bucurie și pentru Rădoi, în perspectiva meciurilor cu Islanda și Liechtenstein.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Fotbal
EXCLUSIV | Interviu cu Adrian Avasâlcăi, singurul antrenor român de la Academia lui Chelsea
20/11/2022 LA 06:34
Romanian Liga I
Adi Mutu, sunat în miezul nopții de Gică Hagi pentru un transfer: "Cu el în echipă iau titlul"
31/10/2022 LA 18:24