Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ianis Hagi a fost unul dintre cei mai buni jucători de la Rangers în remiza cu Hearts! Ce note a primit

Bianca Dumitru

Publicat 16/10/2021 la 23:48 GMT+3

Ianis Hagi este într-o formă foarte bună. Chiar dacă Rangers nu a reușit să se impună în fața celor de la Hearts, partida încheindu-se cu scorul de 1-1, românul a reușit să se facă remarcat, primind note foarte bune din partea jurnaliștilor scoțieni.

Ianis Hagi (Rangers)

Credit imagine: Getty Images

Rangers a obținut un singur punct în meciul cu Hearts, din a noua etapă a campionatului Scoției, partida încheindu-se cu scorul de 1-1.
Ianis Hagi a fost titular în meciul de sâmbătă după-amiază, evoluând 75 de minute. Chiar dacă nu a reușit să înscrie, românul s-a făcut remarcat pe teren, contribuind la faza golului lui Rangers. În minutul 40, mijlocașul în vârstă de 22 de ani a preluat o pasă de la un coechipier, a înaintat în flancul drept trecând de mai mulți adversari, iar apoi a centrat în careu.
Balonul a fost respins de jucătorii din apărarea lui Hearts, însă doar până la Lundstram care a deschis scorul cu un șut puternic, cu latul.
Rangers a ratat victoria în ultimele secunde ale partidei, echipa lui Steven Gerrard fiind egalată în minutul 90, în urma reușitei lui Halkett.
Newcastle - Tottenham, etapa 8

Ianis Hagi, printre cei mai buni jucători de pe teren

După evoluțiile bune de la echipa națională, Ianis Hagi a făcut un meci bun și în Scoția. Conform statisticii SofaScore, românul a avut 86% din pase reușite, a câștigat peste 50% dintre dueluri și a trimis 4 șuturi periculoase, dintre două pe lângă poartă, fiind notat cu 7,2.
Publicația RangersReview i-a acordat mijlocașului nota 7, notând că românul a orchestrat atacurile echipei sale pe tot parcursul meciului, faptul că a fost folosit ca număr 10 dându-i libertatea de a alerga și de a crea ocazii pe teren.
În plus, jurnaliștii de la The Scotsman i-au dat nota 8, scriind că Ianis Hagi "a fost cu siguranță cel mai bun jucător din atacul lui Rangers și poate cel mai bun de pe teren. A fost o amenințare constantă înainte de a fi schimbat, în minutul 75".
În acest moment, Rangers este lider în Premiership, cu 20 de puncte, cu unul mai mult decât Hearts, care ocupă a doua poziție a clasamentului.
Pentru echipa lui Ianis Hagi urmează joi, de la ora 22:00, duelul cu Brondby, din a treia etapă a grupelor Europa League.
Program Premier League, etapa 8 - Eurosport 2021/2022
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo