Steven Gerrard a plecat de la Rangers, în urmă cu o săptămână, semnând cu Aston Villa. Scoțienii i-au găsit deja un înlocuitor. Potrivit jurnalistului Fabrizio Romano, noul antrenor al echipei lui Ianis Hagi va fi Giovanni Van Bronckhorst.
Olandezul în vârstă de 46 de ani ar fi ajuns la un acord cu șefii campioanei din Premiership, după 5 zile de negocieri. Clubul a făcut deja anunțul numirii sale, publicând pe site-ul oficial și prima declarație a lui Van Bronckhorst.
Scottish Premiership
Un fost secund al lui Gerrard, favorit să-l antreneze pe Ianis Hagi! Anunțul presei din Scoția
23/11/2022 LA 15:00
Antrenorul a spus că se simte fericit și norocos de revenirea la Rangers, echipă pentru care a evoluat în perioada 1998-2001. Olandezul a lăudat forma jucătorilor și spiritul de învingători ai acestora, arătându-se recunoscător pentru șansa de a lucra alături de ei.
În trecut, Van Bronckhorst le-a antrenat pe Feyenoord și Guangzhou, fiind liber de contract din 2020, când a avut loc despărțirea de chinezi.

Ce antrenori au mai fost doriți la Aston Villa

Steven Gerrard a semnat cu Aston Villa, despărțindu-se de Rangers după sezonul în care a cucerit titlul în Scoția. Presa internațională a scris săptămâna trecută că oficialii lui Glasgow au trei variante pentru banca tehnică. Este vorba despre Russell Martin, Alex Neil şi Derek Mcinnes.
Totuși, potrivit englezilor de la Daily Record, Gennaro Gattuso ar fi fost dispus să preia echipa la care este legitimat și Ianis Hagi. Fostul campion mondial ar fi dat de înțeles că va accepta să o antreneze pe Rangers dacă va fi chemat la negocieri.
Italianul, care a și evoluat pe Ibrox Park în tinerețe, este liber de contract după despărțirea de Fiorentina, care a survenit în urma unor neînțelegeri cu șefii cu privire la politica de transferuri. Gattuso a fost, vara trecută, și aproape de Tottenham, însă oficialii lui Spurs l-au ales atunci pe Nuno Espirito Santo.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
https://i.eurosport.com/2021/11/18/3255803.png
Fotbal
EXCLUSIV | Interviu cu Adrian Avasâlcăi, singurul antrenor român de la Academia lui Chelsea
20/11/2022 LA 06:34
Romanian Liga I
Adi Mutu, sunat în miezul nopții de Gică Hagi pentru un transfer: "Cu el în echipă iau titlul"
31/10/2022 LA 18:24