Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ianis Hagi, dezvăluiri emoționante despre cea mai grea perioadă a carierei sale! "Nu-mi mai simțeam genunchiul"

Bianca Dumitru

Publicat 16/05/2022 la 11:47 GMT+3

Ianis Hagi s-a accidentat la finalul lunii ianuarie, fiind nevoit să treacă printr-o perioadă de recuperare de cel puțin 6 luni. Românul a realizat un documentar despre perioada de recuperare, publicând în weekend primul episod din 'The Comeback'.

Ianis Hagi

Credit imagine: Instagram

Ianis Hagi s-a accidentat la sfârșitul lunii ianuarie, în meciul dintre Rangers și Stirling din optimile Cupei Scoției. Românul a suferit o ruptură de ligamente și a fost operat, având în față o perioadă lungă de recuperare.
Fotbalistul nu a mai evoluat deloc în acest sezon competițional, iar revenirea sa pe teren este așteptată abia în toamnă, astfel că Hagi va rata finala Europa League, în care Rangers va înfrunta Eintracht Frankfurt, miercuri, 18 mai, la Sevilla, de la ora 22:00.
Ianis Hagi a decis să documenteze perioada dificilă prin care trece și a realizat o serie de episoade în care a surprins cele mai importante momente ale ultimelor luni, dezvăluind ce a simțit de-a lungul acestui sezon.
"Brusc, fără să mă aștept, totul se oprește. În acest sezon, sportul pe care îl iubesc m-a făcut să mă confrunt cu una dintre cele mai mari provocări din viața mea. Efort. Sacrificiu. Credință. 'The Comeback' va fi o serie de episoade în care vă voi arăta procesul meu de recuperare, din momentul accidentării și până la revenirea pe teren", a scris Ianis Hagi în descrierea primului episod.
Citește și:

"A fost cea mai grea parte din toată accidentarea"

În primele imagini postate pe contul său de Instagram, tânărul fotbalist a povestit cu lacrimi în ochi ce a simțit în momentul în care s-a lovit și a dezvăluit care a fost cea mai grea parte a accidentării.
"Eram într-o poziție bună de a marca, credeam că o să ajung primul la minge, dar nu am reușit. Eram aproape să o lovesc când apărătorul a reușit să ajungă la minge înaintea mea și atunci am lovit piciorul lui. Nu îmi mai simțeam genunchiul... devin sentimental, scuze. Ce ciudat, niciodată nu mi se întâmplă.
A fost o lovitură puternică, am căzut și mă țineam de genunchi. Știam că a fost o lovitură puternică pentru că s-a simțit similar cu ceea ce s-a întâmplat în vară cu glezna. Doctorii au venit și mi-au verificat genunchiul. Am reușit să mă ridic și să merg pentru a vedea dacă mă pot întoarce pe teren. Inițial genunchiul nu mă durea, nu îl simțeam deoarece lovitura a fost foarte puternică, dar după aproximativ un minut am început să-mi simt genunchiul și piciorul din nou.
Aveam speranțe, dar se simțea ceva ciudat pe partea laterală a genunchiul și era destul de dureros, așa că am decis să nu pun presiune și să fiu înlocuit. Acela a fost momentul în care am realizat că asta nu mi s-a mai întâmplat până acum și se simțea ciudat.
Se simțea destul de dureros, dar cred că cea mai grea parte din toată accidentarea a fost să nu știu ce am până când Andy Williams mi-a spus exact ce era în neregulă cu genunchiul meu", a dezvăluit Ianis Hagi, vizibil emoționat.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo