Ianis Hagi s-a accidentat la sfârșitul lunii ianuarie, în meciul dintre Rangers și Stirling din optimile Cupei Scoției. Românul a suferit o ruptură de ligamente și a fost operat, având în față o perioadă lungă de recuperare.
Fotbalistul nu a mai evoluat deloc în acest sezon competițional, iar revenirea sa pe teren este așteptată abia în toamnă, astfel că Hagi va rata finala Europa League, în care Rangers va înfrunta Eintracht Frankfurt, miercuri, 18 mai, la Sevilla, de la ora 22:00.
Ianis Hagi a decis să documenteze perioada dificilă prin care trece și a realizat o serie de episoade în care a surprins cele mai importante momente ale ultimelor luni, dezvăluind ce a simțit de-a lungul acestui sezon.
Liga Națiunilor UEFA
Naționala României, plusuri și minusuri după cele 4 jocuri din Liga Națiunilor
15/06/2022 LA 13:19
"Brusc, fără să mă aștept, totul se oprește. În acest sezon, sportul pe care îl iubesc m-a făcut să mă confrunt cu una dintre cele mai mari provocări din viața mea. Efort. Sacrificiu. Credință. 'The Comeback' va fi o serie de episoade în care vă voi arăta procesul meu de recuperare, din momentul accidentării și până la revenirea pe teren", a scris Ianis Hagi în descrierea primului episod.
Citește și:

"A fost cea mai grea parte din toată accidentarea"

În primele imagini postate pe contul său de Instagram, tânărul fotbalist a povestit cu lacrimi în ochi ce a simțit în momentul în care s-a lovit și a dezvăluit care a fost cea mai grea parte a accidentării.
"Eram într-o poziție bună de a marca, credeam că o să ajung primul la minge, dar nu am reușit. Eram aproape să o lovesc când apărătorul a reușit să ajungă la minge înaintea mea și atunci am lovit piciorul lui. Nu îmi mai simțeam genunchiul... devin sentimental, scuze. Ce ciudat, niciodată nu mi se întâmplă.
A fost o lovitură puternică, am căzut și mă țineam de genunchi. Știam că a fost o lovitură puternică pentru că s-a simțit similar cu ceea ce s-a întâmplat în vară cu glezna. Doctorii au venit și mi-au verificat genunchiul. Am reușit să mă ridic și să merg pentru a vedea dacă mă pot întoarce pe teren. Inițial genunchiul nu mă durea, nu îl simțeam deoarece lovitura a fost foarte puternică, dar după aproximativ un minut am început să-mi simt genunchiul și piciorul din nou.
Aveam speranțe, dar se simțea ceva ciudat pe partea laterală a genunchiul și era destul de dureros, așa că am decis să nu pun presiune și să fiu înlocuit. Acela a fost momentul în care am realizat că asta nu mi s-a mai întâmplat până acum și se simțea ciudat.
Se simțea destul de dureros, dar cred că cea mai grea parte din toată accidentarea a fost să nu știu ce am până când Andy Williams mi-a spus exact ce era în neregulă cu genunchiul meu", a dezvăluit Ianis Hagi, vizibil emoționat.
Europa League
Gică Hagi, spectator de lux la finala Europa League! Ce a făcut după ce a ajuns la Sevilla
17/05/2022 LA 16:31
Scottish Premiership
Revenirea lui Ianis Hagi pe teren se amână! Anunțul antrenorului lui Rangers despre român
03/04/2022 LA 15:25