Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ianis Hagi, pe lista de transferuri a unui club important din Europa! Unde este dorit românul de la Rangers

Bianca Dumitru

Publicat 25/03/2022 la 14:07 GMT+2

Ianis Hagi nu a mai evoluat de la finalul lunii ianuarie, când a suferit o accidentare gravă, dar românul este în continuare în atenția cluburilor importante din Europa. Jurnaliștii turci au anunțat astăzi că mijlocașul de 23 de ani este dorit la Galatasaray.

Ianis Hagi (Rangers)

Credit imagine: Getty Images

Ianis Hagi s-a accidentat la sfârșitul lunii ianuarie, în meciul dintre Rangers și Stirling din optimile Cupei Scoției. Românul a suferit o ruptură de ligamente și a fost operat, având acum în față o perioadă lungă de recuperare. Fotbalistul nu va mai evolua deloc în acest sezon competițional și va reveni pe teren abia în toamnă.
În ciuda acestor probleme, românul nu duce lipsă de oferte. Potrivit jurnaliștilor turci, Ianis Hagi se află în atenția celor de la Galatasaray, care ar vrea să-l transfere la finalul acestei stagiuni, când echipa antrenată de Domenec Torrent ar urma să treacă printr-un proces complet de reconstrucție.
"Ianis Hagi, fiul legendei Galatasaray, Gheorghe Hagi, se află pe radarul echipei galben-roșii. Valoarea actuală de piață a talentului românesc de 23 de ani, născut la Istanbul, este de 7 milioane de euro", au notat cei de la ASpor.
Jucătorul lui Rangers a mai fost pe lista turcilor și în alte perioade de mercato, însă oficialii clubului Cim Bom nu au reușit până acum să ajungă la un acord cu șefii campioanei Scoției.
Conform sursei citate, Galatasaray i-ar mai vrea, printre alții, și pe James Rodriguez, fotbalist trecut pe la Real Madrid și Everton, dar și pe Mohamed Elneny, care a evoluat de-a lungul carierei la Arsenal și Beșiktaș.
Citește și:

Galatasaray s-ar putea despărți de Cicâldău și Moruțan

Alexandru Cicâldău și Olimpiu Moruțan nu au mai prins prea multe minute pentru Galatasaray după ce Fatih Terim a fost înlocuit cu Domenec Torrent. Dacă fostul jucător al Universității Craiova este aproape de un transfer la Sampdoria, pentru Moruțan ar urma o revenire în Liga 1.
Asta au anunțat jurnaliștii turci, care au vorbit despre ce îi rezervă viitorul fotbalistului de 22 de ani, care a fost transferat de la FCSB în august 2021. Conform celor de la Millieyet, șefii lui Galatasaray ar vrea să reducă masa salarială și sunt dispuși să-l vândă sau să-l cedeze pe Olimpiu Moruțan sub formă de împrumut.
Noul director sportiv al clubului Cim Bom ar fi discutat cu echipe din Cehia, Rusia și Polonia, însă niciuna nu a fost impresionată de fotbalistul cotat de site-ul transfermarkt.com la 5 milioane de euro. În aceste condiții, turcii iau în considerare varianta ca Moruțan să fie împrumutat în Liga 1.
"Pe ordinea de zi este și cedarea lui Moruțan sub formă de împrumut. Există posibilitatea ca fotbalistul român să revină în țara sa, pentru a face loc unui alt jucător străin în lotul lui Galatasaray", au notat turcii.
De când a ajuns la Istanbul, Olimpiu Moruțan a adunat 31 de apariții în tricoul Galatei, în toate competițiile, reușind 3 goluri și 5 pase decisive.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo