Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Noul antrenor de la Rangers, avertizat în privința lui Ianis Hagi! "Nu are ritm"

Bianca Dumitru

Publicat 03/12/2021 la 16:50 GMT+2

Rangers se pregătește de meciul cu Dundee, programat sâmbătă, de la ora 17:00, contând pentru a 17-a etapă a Premiership. Înaintea partidei, noul antrenor al scoțienilor a fost avertizat de jurnaliști cu privire la Ianis Hagi.

Ianis Hagi, jucătorul lui Rangers

Credit imagine: Eurosport

Rangers este lider în Premiership după primele 15 meciuri din acest sezon, având 36 de puncte. În weekend, campioana Scoției o va înfrunta pe Dundee, într-o partidă contând pentru a 17-a rundă a campionatului, programată sâmbătă, de la ora 17:00.
Înaintea meciului, noul antrenor al lui Rangers a fost avertizat de jurnaliștii scoțieni cu privire la Ianis Hagi. Cei de la Herald Scotland au scris că românul nu poate evolua pe flancul drept, sfătuindu-l pe Giovanni van Bronckhorst să îl folosească în rolul de playmaker, unde ar da cel mai bun randament.
Conform sursei citate, Ianis Hagi o dezechilibrează pe Rangers atunci când este folosit pe banda dreaptă, antrenorul avându-i pe Wright și Patterson drept alternative.
"Partea dreaptă rămâne un pic o enigmă pentru că Ianis Hagi nu are ritm și este, fără îndoială, un număr 10. Ar fi interesant de văzut dacă și alți jucători vor primi oportunitatea de a juca în bandă. Patterson ar fi prea defensiv sau Scott Wright ar putea primi o șansă?", au scris cei de la Herald Scotland.
Citește și:

Prima echipă care începe negocierile pentru Ianis Hagi

Ianis Hagi a reușit în acest sezon câteva prestații foarte bune care l-au adus în atenția mai multor cluburi importante din Europa. Printre altele, românul în vârstă de 23 de ani este dorit de AS Roma, Aston Villa, noua echipă a lui Steven Gerrard, și Olympique Lyon, care a pus ochii pe el după ce a impresionat în meciul cu Sparta Praga din Europa League.
Mijlocașul ar mai putea ajunge și la Galatasaray, unde Fatih Terim îl vrea alături de Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău. Despre interesul turcilor pentru Ianis Hagi s-a vorbit mult în ultima vreme, dar acum presa internațională a anunțat că oficialii grupării Cim Bom Bom sunt hotărâți să facă primul pas pentru a-l transfera.
Jurnaliștii turci de la publicația Sabah Spor au scris că reprezentanții celor de la Galatasaray se vor întâlni în următoarea perioadă cu șefii lui Rangers pentru a negocia mutarea lui Hagi în perioada de mercato din această iarnă. Oficialii echipei din SuperLig se grăbesc să discute cu scoțienii în contextul în care știu că pe urmele românului se află mai multe echipe importante și își doresc să fie cei care fac primul pas pentru transferul lui.
Singurul aspect care îi sperie pe turci este prețul pe care Rangers i l-a pus lui Hagi, care se ridică la 20 de milioane de euro. Conform jurnaliștilor din Turcia, șefii lui Galatasaray nu vor să plătească mai mult de 10,5 milioane de euro pentru mijlocașul de 23 de ani.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Program transmisiuni Premier League, etapa 15
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo