Partida dintre Dundee FC și Rangers din etapa cu numărul 31 din Premiership. Fanii oaspeților au întrerupt partida de trei ori, după ce au aruncat cu role de hârtie și mingi de tenis pe teren. Prima întrerupere a avut loc la câteva secunde după fluierul de start, a doua a venit în minutul 9 al partidei, iar a treia a venit la începutul reprizei secunde.
Motivul protestului? Fanii lui Rangers sunt nemulțumiți de ideea organizării unui meci între Celtic și Rangers în luna noiembrie în Australia. În timpul Campionatului Mondial din Qatar, campionatele vor lua o pauză, iar echipele de club caută soluții pentru a se pregăti pe durata turneului final.
Europa League
Cum arată echipa ideală a acestui sezon de Europa League! UEFA a ales MVP-ul competiției
IERI LA 13:46
Rangers a anunțat că în luna noiembrie va participa alături de Celtic într-un turneu amical format din patru echipe. Celelalte două participante vor fi echipele Sydney FC și Sydney Wanderers. Ideea de a organiza un derby Old Firm la antipozi nu este deloc pe placul suporterilor lui Rangers.
Citește și:

Rangers a câștigat partida de la Dundee

În ceea ce privește partea fotbalistică, Rangers s-a impus pe terenul celor de la Dundee FC, scor 2-1. Gazdele au deschis scorul din minutul 6, prin Christie Eliott. Rangers a avut șansa de a restabili egalitatea în minutul 42, dar Tavernier a ratat o lovitură de la 11 metri.
În cele din urmă, egalarea a venit în minutul 64, după reușita lui Aaron Ramsey, în timp ce victoria a venit în minutul 86, după golul marcat de Goldson.
După această victorie, Rangers a ajuns la 73 de puncte. Echipa lui Ianis Hagi se află pe locul al doilea în Scoția, la trei puncte de liderul Celtic, care are 76 de puncte.
Rangers s-a calificat la mijlocul acestei săptămâni și în sferturile Europa League, după ce a trecut în optimi de Steaua Roșie Belgrad. Pentru un loc în semifinalele Europa League, Rangers se va confrunta cu portughezii de la Braga.
https://i.eurosport.com/2022/03/19/3340283.jpg
Europa League
Ce le-a cerut antrenorul jucătorilor lui Rangers după eșecul din Europa League! "A fost o loterie"
19/05/2022 LA 05:54
Europa League
Ianis Hagi a recunoscut că e frustrat că nu poate juca în finala Europa League! Mesajul românului
18/05/2022 LA 17:52