Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Victorie importantă pentru Rangers în Scoția! Hagi a evoluat tot meciul

Romeo Ene

Publicat 07/11/2021 la 19:21 GMT+2

Glasgow Rangers a învins-o pe Ross County, scor 4-2, în etapa 13 din campionatul Scoției, iar Ianis Hagi a fost integralist, însă nu a contribuit la niciun gol.

Ianis Hagi (Rangers)

Credit imagine: Getty Images

A fost o victorie de moral pentru Rangers, ținând cont de faptul că Ross County este ultima clasată din Scoția, cu 6 puncte după primele 12 etape.
Hungbo a deschis scorul pentru Ross County, însă Aribo și Kent au adus-o pe Rangers în avantaj la pauză. Bacuna și autogolul lui Iacovitti au stabilit soarta meciului, în timp ce Jordan White a redus din diferență în minutul 87.
S-a terminat 4-2 pentru Rangers, care are ca obiectiv câștigarea unui nou campionat în acest sezon.

Hagi, titularizat de Gerrard după golul din Europa League

Ianis Hagi pierduse primul 11 al scoțienilor, însă Steven Gerrard a dorit să-i acorde încredere după ce a reușit să înscrie în Europa League împotriva danezilor de la Brondby.
În etapa a 4-a din grupele Europa League, Rangers s-a deplasat la Brondby. Danezii au deschis scorul în minutul 45, iar Hagi, introdus pe teren în minutul 56, a reușit să aducă egalarea 20 de minute mai târziu.
"O parte din tripla modificare făcută de Steven Gerrard care a schimbat jocul pentru Rangers. Înțelept când a avut mingea, Ianis și-a arătat clasa profitând de șansa de a egala cu o finalizare stelară", au menționat jurnaliștii scoțieni.
Citește și:
În urma victoriei cu Ross County, Rangers este lider în Scoția, cu 30 de puncte după primele 13 etape, cu 4 mai mult față de Celtic, ocupanta locului 2.
Pentru trupa lui Steven Gerrard urmează duelul cu Hibernian din semifinalele Cupei Ligii Scoției.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo