Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ianis Hagi a arătat cât de mult își dorește să revină pe teren! Imagini spectaculoase cu recuperarea

Nicu Savin

Publicat 03/09/2022 la 10:03 GMT+3

Ianis Hagi depune oforturi mari să revină pe teren după accidentarea gravă pe care a suferit-o la începutul acestui an. Mijlocașul lui Rangers a postat un videoclip pe contul personal de Instagram, în care se vede munca asiduă pe care o depune în cadrul recuperării.

Ianis Hagi

Credit imagine: Eurosport

Ianis Hagi a avut un ghinion teribil în sezonul trecut. La finalul lunii ianuarie, într-un banal meci de Cupa Scoției între Rangers și Stirling, mijlocașul român a ieșit accidentat de pe teren. Verditul ulterior a fost un ul crunt: ruptură a ligamentelor încrucișate, o accidentare care necesită cel puțin 6 luni de pauză.
Au urmat momente teribile pentru jucătorul român. Acesta a fost operat și a urmat o lungă și extenuantă perioadă de recuperare. Ianis a fost nevoit să-și urmărească din tribune colegii în tot restul sezonului trecut, inclusiv în finala Europa League, pierdută dramatic de Rangers în fața lui Eintracht Frankfurt.
Citește și:

Ianis Hagi muncește din greu pentru a reveni pe teren

Deși au trecut 7 luni de la nefericitul episod, Ianis nu a revenit încă pe teren, dar acest moment este aproape. Mijlocașul de 23 de ani a postat pe contul personal de Instagram un videoclip emoționant, în care sunt prezentate imagini din perioada recuperării. Doar un jucător cu o voință de fier și cu un mental puternic poate trece cu bine peste o asemenea accidentare, dar se pare că Ianis le are pe amândouă.
Sute de ore de exerciții, ascultarea cu strictețe de sfaturile specialiștilor și multă răbdare sunt ingredientele necesare pentru ca un fotbalist să revină la forma fizică de dinainte. Ianis arată excelent, iar fanii români și cei ai lui Rangers așteaptă cu sufletul la gură să-l revadă în acțiune.
Deocamdată nu s-a anunțat exact când va reveni, dar cu siguranță momentul nu este departe. Șansa i-a surâs românului, deoarece, fără el, Rangers s-a calificat în grupele Champions League. Astfel, internaționalul nostru are șanse destul de mari să prindă măcar câteva meciuri în cea mai tare competiție intercluburi. Nu o va face împotriva oricui, ci contra unor formații ca Ajax, Napoli sau Liverpool.
Cum olandezii au slăbit mult în această vară, vânzându-și mulți jucători de clasă, iar Napoli nu reprezintă neapărat o forță de speriat, Rangers și Ianis Hagi pot spera chiar la o calificare istorică în optimile Champions League.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo