Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ianis Hagi a rupt tăcerea despre accidentare! Pronostic îngrijorător: "Trebuie să fiu realist"

Irina Aldea

Publicat 19/02/2023 la 18:12 GMT+2

După un an în care a stat departe de teren din cauza unei accidentări la genunchi, Ianis Hagi a vorbit pe larg despre problema lui și a dezvăluit de câte meciuri ar avea nevoie pentru a reveni la ritmul pe care-l avea înainte de accidentare.

Ianis Hagi

Credit imagine: Getty Images

Ianis Hagi a revenit pe teren după o gravă accidentare care l-a ținut indisponibil vreme de mai bine de un an. El a intrat pe teren în meciul pe care Rangers l-a jucat în fața celor de la Partick Thistle, în Cupa Scoției, dar apoi, în campionat, Ianis nu a mai făcut parte din lot pentru meciul cu Livingston.
De curând, Ianis Hagi le-a acordat un interviu celor de la Rangers, în care a comentat situația sa actuală. Hagi Jr. i-a dat exemplu pe Federico Chiesa și Florian Wirtz, care s-au confruntat și ei în ultima vreme cu accidentări grave, dar ulterior au revenit pe teren. Ianis e de părere că după o absență durabilă, un fotbalist poate avea nevoie chiar și de 20 de meciuri pentru a-și reintra în ritm.
CITEȘTE ȘI:

Ianis Hagi spune că e nevoie de răbdare în cazul accidentării pe care a suferit-o

"Este doar o parte a procesului. Trebuie doar să accepți că ai fost indisponibil mult timp și fotbalul nu este ușor. În ultima vreme, au existat atât de multe tipuri de accidentări grave. M-am uitat în jur la alții care au avut același lucru ca și mine. Întotdeauna a fost nevoie de 10, 15 sau 20 de meciuri până când au început să joace constant în echipă.
Mă străduiesc, desigur. Aceasta este mentalitatea mea, să o fac cât mai curând posibil. Dar, în același timp, trebuie să fiu realist fiind accidentat un an. Deci poate că durează 10 jocuri, poate 20, nu știu. Am văzut alți jucători indisponibili timp de o lună, două luni, trei luni și au avut probleme în timpul primelor lor jocuri. Nu vreau să fiu prea dur cu mine, dar sunt un tip care se străduiește mereu să devină mai bun", le-a transmis Ianis Hagi celor de la Rangers.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo