Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Reacție superbă a antrenorului lui Rangers, după golul marcat de Ianis Hagi: "Cea mai mare bucurie a zilei!"

Maria Olteanu

Publicat 21/05/2023 la 17:51 GMT+3

Ianis Hagi a înscris în partida dintre Hibernian și Rangers, din play-off-ul campionatului din Scoția. Internaționalul român a reușit cel de-al doilea gol al formației sale, marcând astfel după aproape un an și jumătate de pauză. La finalul confruntării, antrenorul lui Rangers a avut un discurs emoționant la adresa jucătorului român, care a spart gheața în acest week-end.

Ianis Hagi

Credit imagine: Instagram

Ianis Hagi a marcat primul său gol după aproape un an și jumătate. Mijlocașul român a înscris în minutul 55 al partidei dintre Hibernians și Rangers, ducând scorul la 2-0 în favoarea echipei sale. Rangers s-a impus cu 3-1 pe terenul lui Hibernian.
Accidentat în luna ianuarie 2022, Hagi a revenit pe teren abia după un an. De atunci, Ianis Hagi a prins minute în mai multe partide, iar în ultima perioadă a fost utilizat tot mai des de Michael Beale, prinzând din ce în ce mai multe minute la echipa sa de club,
Ianis a recompensat încrederea tehnicianului său și a spart gheața în acest week-end, semnând prima reușită după o lungă perioadă de secetă, în care a trecut printr-o accidentare gravă, o operație și o recuperare prelungită.
La finalul confruntării, antrenorul lui Ianis a avut un discurs emoționant la adresa internaționalului român, considerând că golul reușit de acesta este cea mai mare bucurie a zilei, dincolo de succesul obținut.
CITEȘTE ȘI:

Michael Beale, reacție superbă după primul gol reușit de Ianis Hagi, după o pauză de un an și jumătate

"Am fost încântat de joc. Cea mai mare bucurie a zilei a fost că a marcat Ianis, a fost primul lui gol după 15-16 luni. A trecut prin momente teribile. Sunt foarte fericit pentru el! Se poate vedea că are foarte multă calitate. Încă îşi găseşte ritmul după lunga recuperare. Suntem alături de el!
Ianis Hagi a fost, fără doar şi poate, un jucător ‘cheie’ pentru noi în anul în care am câştigat campionatul. Nu a putut fi în echipă timp pentru mai mult de un an. A luptat, a încercat să revină în lot şi să joace bine, a încercat să revină şi la echipa naţională. Au fost momente grele şi sunt încântat pentru el şi mulţumit de staff-ul medical, care a fost alături de el", a declarat Michael Beale, pentru Sky Sports, la finalul meciului.

IANIS HAGI MARCASE ULTIMUL GOL ÎN IANUARIE 2022

După ce a fost titular în victoria cu Aberdeen și a prins 65 de minute, Ianis Hagi e evoluat și în partida cu Celtic timp de 22 de minute. La meciul cu Hibernians, Ianis Hagi a evoluat timp de 74 de minute, până când a fost înlocuit cu Alex Lowry.
Ianis Hagi marcase ultimul său gol pe 18 ianuarie 2022, în remiza celor de la Rangers de pe terenul lui Aberdeen.
După înlocuirea lui Ianis Hagi, Rangers a înscris și al treilea gol al partidei, prin Todd Cantwell, în timp ce scorul a fost deschis de James Tavernier în minutul 32. Gazdele au marcat golul de onoare în minutul 90+3 prin Hanlon.
În Scoția, Celtic este deja campioană, în timp ce Rangers trebuie să se mulțumească cu locul secund din Premiership.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo