Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Un fost secund al lui Gerrard, favorit să-l antreneze pe Ianis Hagi la Rangers! Anunțul presei din Scoția

Bianca Dumitru

Actualizat 23/11/2022 la 17:01 GMT+2

Rangers, echipă la care este legitimat Ianis Hagi, l-a demis la începutul acestei săptămâni pe antrenorul Giovanni van Bronckhorst, iar presa din Scoția a anunțat că Michael Beale este favorit să-i ia locul pe banca tehnică.

Aston Villa manager Steven Gerrard with Assistant Head Coach Michael Beale during the Premier League match between Crystal Palace and Aston Villa at Selhurst Park on November 27, 2021 in London, England.

Credit imagine: Getty Images

Glasgow Rangers a anunțat luni concedierea antrenorului olandez Giovanni van Bronckhorst, conducerea fiind extrem de nemulțumită de modul în care a arătat formația scoțiană în ultimele luni.
Potrivit jurnaliștilor de la Ibrox News, favorit să preia banca tehnică este Michael Beale, antrenorul celor de la QPR, echipă din liga a doua a Angliei.
Tehnicianul în vârstă de 42 de ani a mai lucrat în trecut ca secund la Sao Paulo, Aston Villa și Rangers, fiind în echipa lui Steven Gerrard, în perioada 2018-2021.
De asemenea, englezul a mai pregătit echipa U21 a celor de la Liverpool și formațiile de juniori ale lui Chelsea și Liverpool. La QPR se află din vara acestui an, conducând echipa spre 9 victorii, 4 rezultate de egalitate și 9 înfrângeri.
Conform presei din Scoția, pe lista celor de la Rangers se mai află și Sean Dyche, care a făcut carieră la Burnley în perioada 2012-2022, fiind acum liber de contract. De asemenea, s-a vehiculat și o revenire a lui Steven Gerrard, omul care a adus titlul pe Ibrox în stagiunea 2020/21 și care s-a despărțit recent de Aston Villa.
Citește și:

Van Bronckhorst, demis de la Rangers

Giovanni van Bronckhorst l-a înlocuit în urmă cu un an pe Steven Gerrard şi a condus-o pe Rangers până în finala Europa League din sezonul trecut, pierdută contra lui Eintracht Frankfurt, la care se adaugă succesul din Cupa Scoției.
''Din păcate, rezultatele și performanțele din ultimele luni nu au îndeplinit așteptările și decizia de astăzi luată de către Consiliul de administrație a fost să rezilieze contractul antrenorului. Căutarea unui nou antrenor este acum în curs de desfășurare'', se arată în comunicatul lui Rangers.
Rangers a jucat în grupele Ligii Campionilor din acest sezon, pentru prima oară după 12 ani, dar scoțienii au pierdut toate cele șase meciuri disputate, bifând un record negativ: a devenit cea mai slabă echipă din istoria competiției.
În campionatul scoțian, Rangers se află la nouă puncte de liderul Celtic Glasgow, campioana en titre.
Van Bronckhorst s-a retras în 2010, după ce a jucat la echipe ca Arsenal, FC Barcelona și o scurtă perioadă la Glasgow Rangers, iar ca antrenor a cucerit cu Feyenoord (2015-2019) titlul în sezonul 2016/17 și Cupa Olandei de două ori. El a mai antrenat apoi în China, la Guangzhou R&F (2020).
Campionatul Mondial din Qatar se desfășoară în perioada 20 noiembrie – 18 decembrie, iar toate informațiile despre cel mai important eveniment al finalului de an le puteți găsi pe Eurosport.ro și aplicația Eurosport, care poate fi descărcată din App Store sau Magazin Play.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo