Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ianis Hagi, aproape de a primi o nouă șansă la Rangers! Anunțul care îi dă speranțe românului

Bianca Dumitru

Publicat 17/08/2023 la 13:46 GMT+3

Ianis Hagi a revenit în echipa lui Rangers după accidentarea care l-a ținut departe de teren mai bine de un an, dar românul a prins doar 3 minute în meciuri oficiale în noul sezon. Jurnaliștii din Scoția au anunțat că mijlocașul ar putea avea o șansă să prindă primul 11 în weekend.

Ianis Hagi (Glasgow Rangers)

Credit imagine: Eurosport

Ianis Hagi pare că a "sărit" din planurile celor de la Rangers în noul sezon, deși a revenit pe teren recent după accidentarea care l-a ținut departe de gazon mai mult de un an.
Românul a fost folosit doar 3 minute în meciuri oficiale în acest sezon și presa din Scoția a notat că mijlocașul nu va fi nici pe viitor un om de bază al vicecampioanei.
Cu toate astea, jurnaliștii de la IbroxNews au anunțat acum că Ianis ar putea primi o șansă în weekend, în meciul cu Morton, contând pentru optimile Cupei Ligii.
Conform sursei citate, staff-ul tehnic al lui Rangers pregătește unele modificări în primul 11 după meciul cu Servette din preliminariile Champions League.
Antrenorul Michael Beale ar vrea să-și odihnească o parte dintre titulari, iar Ianis Hagi ar putea primi, astfel, o șansă de a-i recâștiga încrederea tehnicianului.
Meciul dintre Rangers și Morton este programat, sâmbătă, de la ora 14:30, și rămâne de văzut dacă românul va fi folosit și cum se va descurca.
Citește și:

"Nu cred că Ianis Hagi va fi titular sub Beale"

Situația jucătorului român a fost analizată, săptămâna trecută, de Derek Ferguson, un fost junior al scoțienilor, care a prins și câteva meciuri pentru echipa mare pe la sfârșitul anilor '80.
Fostul mijlocaș, în vârstă de 56 de ani, nu îl vede pe viitor pe Ianis Hagi la echipă și crede că românul nu va accepta să intre de pe bancă în fiecare meci, fără să fie folosit ca titular.
"Nu sunt atât de sigur că are un viitor pe termen lung. Nu cred că va fi titular sub Michael Beale. A pierdut foarte mult fotbal din cauza rupturii de ligamente încrucișate, așa că va dori să joace cât mai mult de acum încolo. Dar nu-l văd, ca să fiu sincer.
Va accepta să intre de pe bancă pe Ibrox Park? Eu nu sunt atât de sigur. Jocul din seara asta cerea uneori puțină de creativitate, mai ales în repriza a doua. Iar el a primit ce, două-trei minute pe final? N-ai timpul necesar să arăți cu adevărat ce poți", a spus scoțianul.
Rangers s-a calificat în această săptămână în play-off-ul Champions League, unde o va înfrunta în următoarele două săptămâni pe PSV pentru un loc în grupele competiției.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo