Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ianis Hagi, dorit înapoi la Rangers de noul antrenor al scoțienilor! Anunțul făcut de presa engleză

Bianca Dumitru

Publicat 25/11/2023 la 18:10 GMT+2

Ianis Hagi a fost împrumutat în vara acestui an la Alaves, unde a avut câteva prestații foarte bune. Jurnaliștii englezi au anunțat acum că noul antrenor al lui Rangers, Philippe Clement, ar vrea să-l păstreze pe român în lotul său în următorul sezon.

Ianis Hagi (Alaves)

Credit imagine: Getty Images

Ianis Hagi a ajuns în această vară în La Liga, fiind împrumutat în acest sezon de Rangers la Alaves. Românul a început să-și arate calitățile în Spania, iar acest lucru nu a fost trecut cu vederea de către scoțieni.
Cei de la Rangers l-au înlocuit la finalul lunii octombrie pe antrenorul Michael Beale cu Philippe Clement, iar noul tehnician vrea ca Ianis Hagi să facă parte din lotul său din sezonul următor.
Beale a fost cel care nu l-a mai dorit pe român, astfel că el a fost împrumutat. Potrivit celor de la Football Insider, Clement ar fi interesat de revenirea mijlocașului de 25 de ani la Glasgow, intenționând să-l transforme pe român într-un jucător de bază al echipei sale.
Sursa citată notează că antrenorul lui Rangers este convins că-l poate readuce pe Ianis Hagi la forma în care a fost în sezonul 2020/21, când echipa câștiga titlul în Premiership. Mijlocașul reușea atunci 8 goluri și 15 pase decisive în tricoul scoțienilor, în toate competițiile.
Citește și:

SCOȚIENII REGRETĂ PLECAREA LUI IANIS HAGI DE LA RANGERS

Nici jurnaliștii din Scoția nu au ignorat prestațiile bune pe care Ianis Hagi le-a avut în acest sezon la Alaves. Britanicii i-au dedicat lui Ianis Hagi, în octombrie, un material în care și-au exprimat regretul față de plecarea acestuia de la Rangers.
Cei de la RangersNews au notat că nu înțeleg decizia antrenorului Michael Beale și l-au caracterizat pe mijlocașul de 25 de ani drept un "un jucător talentat, înfometat să prindă minute".
"Pe măsură ce accidentările s-au înmulțit sub conducerea lui Michael Beale, decizia de a-l lăsa pe Ianis Hagi să plece împrumutat pare mai ciudată decât să-i trimiți un mesaj pe Twitter de ziua lui, chiar dacă nu mai este la club.
Au fost mai multe momente în acest sezon în care Rangers ar fi putut să se folosească de abilitățile creative ale internaționalului român și toată această treabă nu a adus niciun avantaj celor de la Glasgow.
În timp ce Ianis Hagi încerca să-și revină după o accidentare devastatoare a ligamentului încrucișat, Michael Beale l-a împrumutat pe fostul star de la KRC Genk la Alaves.
De atunci, Ianis Hagi s-a străduit să obțină minute în La Liga și, până acum, a arătat o vrajă în mare parte fructuoasă pentru un jucător talentat, înfometat să prindă minute.
Pe măsură ce minutele s-au strâns în dreptul său, fanii lui Rangers încep să se întrebe de ce clubul l-a lăsat împrumutat pe creatorul de joc în vară", au scris jurnaliștii de la RangersNews.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo