Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Scoțienii regretă plecarea lui Ianis Hagi de la Rangers! Cum l-au caracterizat pe român

Bianca Dumitru

Publicat 25/10/2023 la 14:00 GMT+3

Ianis Hagi a fost împrumutat în acest sezon de Rangers la Alaves, unde a avut evoluții destul de bune. Jurnaliștii scoțieni îi regretă despărțirea de echipa lui Michael Beale, exprimând acest lucru într-un material în care l-au caracterizat pe român drept "un jucător talentat, înfometat să prindă minute".

Ianis Hagi (Alaves)

Credit imagine: Getty Images

Ianis Hagi a ajuns în această vară în La Liga, fiind împrumutat în acest sezon de Rangers la Alaves. Românul a început să-și arate calitățile în Spania, iar acest lucru nu a fost trecut cu vederea de jurnaliștii din Scoția.
Britanicii i-au dedicat recent lui Ianis Hagi un material în care și-au exprimat regretul față de plecarea acestuia de la Rangers. Cei de la RangersNews au notat că nu înțeleg decizia antrenorului Michael Beale.
În plus, jurnaliștii scoțieni l-au caracterizat pe mijlocașul de 25 de ani drept un "un jucător talentat, înfometat să prindă minute".
"Pe măsură ce accidentările s-au înmulțit sub conducerea lui Michael Beale, decizia de a-l lăsa pe Ianis Hagi să plece împrumutat pare mai ciudată decât să-i trimiți un mesaj pe Twitter de ziua lui, chiar dacă nu mai este la club.
Au fost mai multe momente în acest sezon în care Rangers ar fi putut să se folosească de abilitățile creative ale internaționalului român și toată această treabă nu a adus niciun avantaj celor de la Glasgow.
În timp ce Ianis Hagi încerca să-și revină după o accidentare devastatoare a ligamentului încrucișat, Michael Beale l-a împrumutat pe fostul star de la KRC Genk la Alaves.
De atunci, Ianis Hagi s-a străduit să obțină minute în La Liga și, până acum, a arătat o vrajă în mare parte fructuoasă pentru un jucător talentat, înfometat să prindă minute.
Pe măsură ce minutele s-au strâns în dreptul său, fanii lui Rangers încep să se întrebe de ce clubul l-a lăsat împrumutat pe creatorul de joc în vară", au scris jurnaliștii de la RangersNews.
Citește și:

IANIS HAGI, ÎN ECHIPA IDEALĂ A ETAPEI A 8-A DIN PRELIMINARIILE EURO 2024

Ianis Hagi a fost titular în această lună în meciul dintre România și Andorra, din preliminariile EURO 2024, și a avut o prestație excelentă, contribuind cu un gol și un assist la succesul clar al tricolorilor, scor 4-0.
Hagi a fost ales omul meciului, iar specialiștii de la SofaScore l-au inclus chiar în echipa ideală a etapei a 8-a din această campanie de calificare. Statisticienii l-au pus pe Ianis ca atacant, într-un sistem 4-4-2, alături de Mitrovic, care a reușit o dublă și un assist în victoria Serbiei cu Muntenegru.
Interesant este că Ianis Hagi a lăsat pe din afară fotbaliști de clasă mondială precum Cristiano Ronaldo și Harry Kane, care au strălucit și ei în această lună. Portughezul a reușit o dublă în victoria clară a Portugaliei în Bosnia, scor 5-0, iar vârful lui Bayern s-a numărat printre marcatori în partida câștigată de Anglia contra Italiei, scor 3-1.
Echipa ideală a etapei a 8-a din preliminariile EURO 2024, conform SofaScore:
Portar: Giorgi Mamardashvili (Georgia)
Fundași: Matt Doherty (Irlanda), Virgil Van Dijk (Olanda), Tomas Holes (Cehia), Ryan Manning (Irlanda)
Mijlocași: Xerdan Shaquiri (Elveția), Dominik Szoboszlai (Ungaria), Jamie McGrath (Irlanda), Harry Wilson (Țara Galilor)
Atacanți: Ianis Hagi (România), Aleksandar Mitrovic (Serbia)
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo