Selecționerul naționalei României, Mirel Rădoi, a transmis o scrisoare către fani prin intermediul site-ului Federației Române de Fotbal. Mirel Rădoi, la fel care toți ceilalți, se află în izolare la domiciliu și abia așteaptă să revină pe teren din noua postură, de antrenor al României.
Dragi coechipieri,
Da, așa v-am simțit mereu ca jucător, așa vă simt și acum!
Baschet
Țiriac nu mai e nici cel mai bogat om din sport! Starul care l-a depășit, după ce averea i-a crescut
15/04/2020 LA 06:30
Am știut tot timpul că voi sunteți acolo, din tribună, coechipierii mei. Că nu e nevoie să vă văd, prins în fazele de joc, e suficient doar să vă aud și mă pot baza pe voi, exact ca pe un coleg de echipă incredibil de valoros.
Să vă știu alături de mine a însemnat și înseamnă mai mult decât pot spune în cuvinte. Iar ca selecționer al României, gândul că așteptăm împreună bucuria fotbalului mă face mândru și îmi dă speranță.

Slideshow

Mirel Rădoi, selecționul României

9 imagini

În această perioadă grea, avem nevoie să știm că ceilalți sunt bine, chiar dacă nu îi vedem. Prin grija noastră, chiar și din depărtare, le facem bine. E o provocare nouă pentru toți. Dar știți că eu nu mă temeam niciodată de provocări pe teren, ei bine, sunt și eu convins azi că nu e loc de teamă pentru niciun român. E nevoie doar de răbdare, grijă și responsabilitate.
Dacă la Euro U21 am reușit să vă bucurăm, fiți convinși că va veni vremea să o facem și cu naționala de seniori. Vara trecută, băieții noștri și-au depășit limitele, iar parametrii lor fizici la turneul final din Italia și San Marino au fost incredibili. Acum, trebuie să demonstrăm noi, prin echilibrul psihic și înțelepciunea pe care le avem, că putem să depășim parametrii firești în viața de zi cu zi. Că putem să avem grijă de noi și de familiile noastre. Și putem!
Nu vă promit că vom câștiga toate partidele pe teren. Dar vă promit că la finalul fiecăreia dintre ele, ne vom putea privi în ochi, ca adevărații coechipieri. Eu și voi, românii mei minunați. Și că în acel moment vom ști, fără cuvinte, că fiecare din noi a făcut totul pentru victorie.
Asta vă rog și acum. Să ne promitem că facem totul, pentru noi și ai noștri. E mai important decât orice din fotbal. Pentru că acum, prin acest meci cu pandemia, ne calificăm ca OAMENI.
Vă îmbrățișez, Paște Fericit!
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
U-LU-I-TOR! "Robotul" Haaland are un rival: fotbalistul de la o mare echipă care are cifre similare
ACUM UN MINUT
UEFA Europa Conference League
Rangelo Janga, eroul CFR-ului cu Slavia: "Am luptat ca leii"
ACUM 22 MINUTE