Conform planurilor UEFA, sezonul ar putea fi reluat pe 5 iunie dacă guvernele țărilor membre vor autoriza o astfel de decizie. De asemenea, ultimele partide ale sezonului se vor juca, cel mai probabil, cu porțile închise. Acesta este scenariul folosit în prezent și de cei din La Liga după o analiză a evoluției pandemiei.
La Liga și Premier League sunt membrii UEFA care au insistat cel mai mult pentru încheierea sezonului actual, chiar dacă va fi nevoie să se amâne începerea stagiunii viitoare. În acest moment însă această opțiune, de a amâna sezonul viitor, nu este luată în calcul de UEFA, care rămâne optimistă privind finalizarea campionatelor în vară.
Directorul de competiții de la UEFA, Giorgio Marchetti, lucrează în prezent la un calendar pe care să îl prezinte pe 18 mai. Se ia în calcul și finalizarea competițiilor UEFA în sistemul unui turneu cu semifianle și finală, conform AS.
Bundesliga
Bayern e de neoprit! Record de goluri pentru Nagelsmann în Bundesliga după victoria cu Furth
ACUM O ORĂ
Totuși, aceste planuri au fost puse la îndoială de președintele UEFA, Aleksander Ceferin, care a declarat pentru postul german ZDF că s-ar putea ca actualele sezoane să nu poată fi finalizate.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
"Mă voi întoarce cât de curând!" Unde vrea să antreneze Marius Șumudică după despărțirea de CFR Cluj
ACUM O ORĂ
Liga
Real Madrid îi 'betonează' contractul lui Vinicius! Incredibil cât câștigă starul de pe Bernabeu
ACUM 3 ORE