Federația din Anglia a decis săptămâna trecută să anuleze toate rezultatele din divizile inferioare din fotbalul englez (de la liga a 7-a în jos) iar acest lucru i-a lăsat în situații dificile pe jucătorii acestor echipe.
The Athletic a vorbit cu Ahmed Abdulla, un mijlocaș de 28 de ani care s-a născut în Arabia Saudită însă care s-a mutat la Londra când avea doar 8 ani. Și-a făcut junioratul la Arsenal, pentru ca apoi să treacă la West Ham. Însă, la fel ca mulți juniori de la cluburile importante, nu a reușit să facă pasul spre fotbalul mare.
În prezent, el joacă la Whitehawk, echipă aflată în Isthmian League South East. Decizia de pe 26 martie l-a afectat serios: estimează că pierde în jur de 1.700 de lire pe lună. Vestea anulării sezonului l-a luat prin surprindere.
Premier League
Lukaku poate fi oprit într-un singur mod: "L-aș lovi, i-aș șopti mizerii la ureche"
IERI LA 14:53
Am fost atât de confuz când am aflat. Șase dintre noi jucam Call of Duty. Doi suntem în aceeași echipă, ceilalți sunt și ei în non-League. Managerul (Jude Macdonald) ne-a trimis un mesaj înainte să fie anunțat public și cu toții ne gândeam: ce?! și eram în șoc,
Aveam o șansă grozavă să realizăm ceva special în acest sezon. Acum șansa ne-a fost luată. Toate acele seri de marți în care călătoream prin țară, ne antrenam în ploaie și ne chinuiam, totul pare să fi fost un timp irosit. Pentru mulți dintre noi, fotbalul este o evadare. Când am aflat am pus pauză la joc și am uitat să-l mai reluăm. Majoritatea dintre noi ne bazăm pe banii primiți din fotbal, mulți jucători au familii și ipotecă. Ne-am dat seama câți bani pierdem în următoarele luni și suntem îngrijorați.
Eu sunt și antrenor așa că toată viața mea e legată de fotbal. Este a doua săptămână în care nu fac nimic. Săptămâna trecută a părut doar o vacanță, însă acum mă chinui, nu știu ce să fac. Sunt obișnuit să mă trezesc la 8 dimineața și încep să fac ordine prin grădină și în casă iar la ora 13.00 ziua e practic gata. Și mă întreb: acum ce să mai fac? Ultimele zile au fost chinuitoare
Cu 2 săptămâni înainte să intru în izolare mașina mi-a fost furată. A mers la frizer și când m-am întors mașina dispăruse. Era un Mercedes C250 și o aveam de doar un an. Dar acum că mă gândesc, sunt chiar fericit pentru că nu mai trebuie să mă îngrijorez că trebuie plătită asigurarea, combustibilul și altele. Acum sunt concentrat doar pe forma mea fizică, mi-am cumparat o bicicletă cu 90 de lire
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Arsenal, cel mai neașteptat transfer! Arteta a confirmat: "Suntem în discuții cu el"
IERI LA 15:20
Premier League
Klopp cumpără de la Real Madrid! 35 de milioane € pentru transferul iernii în Europa
09/09/2021 LA 09:03