În doar câteva zile, Glasgow Rangers a trecut de la cel mai frumos moment al sezonului la cel mai negru. Calificarea în optimile Europa League în fața celor de la Braga a adus sărbătoarea pe Ibrox, însă înfrângerea din sferturile Cupei Scoției a adus în discuție posibilitatea ca Steven Gerrad să plece în vară de la echipă!
Gerrard a avut un discurs dur în conferința de presă de după înfrângerea cu Hearts, meci în care Ianis Hagi a început ca rezervă. Gerrard a tras semnalul de alarmă și le-a transmis jucătorilor că urmează un punct de răscruce la finalul sezonului
Trebuie să mă gândesc serios unde ne aflăm ca grup. Trebuie să mă gândesc foarte serios în următoarele 24-48 de ore. Simt o durere mare acum pentru că vreau să câștig aici, sunt disperat să câștig aici. Uitându-mă la echipă acum, nu am impresia că printre jucători este același sentiment
Fotbal
Ianis Hagi s-a accidentat în meciul lui Rangers din Cupa Scoției! Care este starea mijlocașului
ACUM 10 ORE
Iar cuvintele lui Gerrard, deși spuse la cald, arată un viitor incert la club.

Pleacă Gerrard, pleacă și Ianis?

The Athletic scrie că poziția lui Steven Gerrard la Glasgow Rangers nu este în pericol, din perspectiva clubului. Asta deși sunt toate șansele ca fostul jucător de legendă de la Liverpool să devină primul manager din 1905 încoace care își păstrează postul la Rangers deși n-a câștigat vreun trofeu în primii 2 ani.
Rangers a suferit un colaps după pauză de iarnă, pierzând 10 puncte și fiind eliminată din Cupa Scoției, eliminarea cu Hearts fiind cel mai jos punct din cariera lui Gerrard de până acum. Acesta știa când a ales să plece de la echipa de juniori a lui Liverpool că misiunea va fi dificilă. Distanța față de Celtic era un uriașă, însă acesta a considerat că este o șansă mai bună pentru cariera lui să impresioneze având această misiune dificilă decât dacă ar fi ales un club de jumătatea a doua a clasamentului din Premier League.
Întrebarea acum pentru Gerrard este de cât timp este necesar pentru a o opri pe Celtic. Doar 6 jucători din actualul lot au fost "moșteniți", restul fiind aduși de Gerrard. Iar în vară Gerrard are 2 variante: fie își asumă riscul de a rămâne la Rangers și să îi fie afectată serios imaginea în cazul unui eșec, fie alege să plece cât timp aceasta rămâne intactă.
Gerrard a construit o echipă care se simte bine pe plan european, acolo unde pleacă din poziția din outsider. În schimb, în campionat, Rangers are probleme în a "desface" echipe care se apără și lovesc pe contraatac. Iar Gerrad a pus inclusiv înfrângerea cu Hearts pe seama faptului că echipa sa "a pierdut lupta". Neavând toți jucătorii cu mentalitatea dorită, Gerrard va trebui să construiască din nou, având amenințarea celui de-al 10-lea titlu consecutiv pe care îl poate obține Celtic la finalul sezonului viitor.
Indiferent ce va alege Steven Gerrard, de decizia acestuia depinde și Ianis Hagi. Mijlocașul român a fost împrumutat la insistențele lui Gerrard iar cei de la Rangers au indicat deja că sunt tentați să-l transfere definitiv. Însă o eventuală plecare a acestuia ar face ca rămânerea lui Ianis pe Ibrox să depindă de viitorul antrenor.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Aston Villa a mai pus ochii pe un star din Spania! Cine este fotbalistul pentru care insistă Gerrard
19/01/2022 LA 05:08
Premier League
Ronaldo s-a accidentat din nou. United tremură în așteptarea verdictului medicilor
14/01/2022 LA 09:16