Smalling, în vârstă de 29 de ani, a fost împrumutat în acest sezon de Manchester United la AS Roma după ce englezul s-a văzut redus la statutul de rezervă în echipa lui Ole Gunnar Solskjaer. Totuși, Smalling nu s-a lăsat afectat de această decizie și a început sezonul foarte bine la Roma.
Deși s-a vorbit mult despre faptul că Roma îl va transfera definitiv, staff-ul tehnic al "diavolilor" îl vrea înapoi.
"Se va întoarce la United", a confirmat Solskjaer în conferința de presă de azi, pentru ca apoi să vorbească despre motivele din spatele împrumutului său în Cetatea Eternă.
Premier League
Viitorul lui Ronaldo a fost scris! Anunțul făcut de Ten Hag, noul antrenor al "diavolilor"
16/05/2022 LA 11:20
"Chris adoră provocările. S-a adaptat bine la Roma, e o experiență utilă pentru el. El e un jucător care vrea să joace, voia să fie titular meci de meci și noi nu puteam să îi asigurăm acest lucru. Suntem fericiți pentru el, e plăcut să vedem ce jucător bun este", a mai spus tehnicianul norvegian.

Italienii scriau despre transferul definitiv la Roma

Conform lui Gianluca DiMarzio, unul dintre cei mai reputați jurnaliști din Italia, oficialii lui Roma s-au întâlnit cu cei de la Manchester United pentru a discuta despre posibilitatea de a-l transfera definitiv pe Smalling.
Întâlnirea a decurs bine și a fost utilă pentru a începe procesul de negociere dintre cele două cluburi. Roma a pregătit o ofertă de 10 milioane de euro pe care o vor înainta clubului englez în următoarele zile. United ar fi vrut mai mult, dar acum, după ce Solskjaer a declarat că îl vrea înapoi, nu se mai pune problema unui transfer definitiv. În prezent, în centrul defensivei "diavolii" se bazează pe Maguire și Lindelof, dar niciunul dintre ei nu a strălucit.
United va juca în etapa a 16-a de Premier League contra lui City, pe Etihad. Partida va putea fi urmărită sâmbătă, de la ora 19:30, pe Eurosport 1. Confruntarea va fi prefațată ca de obicei în Premier League Show.
Liga
Un star de la Barcelona renunță la o sumă mare de bani pentru a ajunge sub comanda lui Guardiola
15/05/2022 LA 14:32
Premier League
Ten Hag pregătește o mutare de geniu! Transferul prin care United încearcă să dea o dublă lovitură
15/05/2022 LA 07:21