Smalling, în vârstă de 29 de ani, a fost împrumutat în acest sezon de Manchester United la AS Roma după ce englezul s-a văzut redus la statutul de rezervă în echipa lui Ole Gunnar Solskjaer. Totuși, Smalling nu s-a lăsat afectat de această decizie și a început sezonul foarte bine la Roma.
Deși s-a vorbit mult despre faptul că Roma îl va transfera definitiv, staff-ul tehnic al "diavolilor" îl vrea înapoi.
"Se va întoarce la United", a confirmat Solskjaer în conferința de presă de azi, pentru ca apoi să vorbească despre motivele din spatele împrumutului său în Cetatea Eternă.
Premier League
Ronaldo, vinovat pentru ratarea lui Bruno Fernandes de la 11 metri?! "Prezența lui l-a disturbat!"
ACUM O ORĂ
"Chris adoră provocările. S-a adaptat bine la Roma, e o experiență utilă pentru el. El e un jucător care vrea să joace, voia să fie titular meci de meci și noi nu puteam să îi asigurăm acest lucru. Suntem fericiți pentru el, e plăcut să vedem ce jucător bun este", a mai spus tehnicianul norvegian.

Italienii scriau despre transferul definitiv la Roma

Conform lui Gianluca DiMarzio, unul dintre cei mai reputați jurnaliști din Italia, oficialii lui Roma s-au întâlnit cu cei de la Manchester United pentru a discuta despre posibilitatea de a-l transfera definitiv pe Smalling.
Întâlnirea a decurs bine și a fost utilă pentru a începe procesul de negociere dintre cele două cluburi. Roma a pregătit o ofertă de 10 milioane de euro pe care o vor înainta clubului englez în următoarele zile. United ar fi vrut mai mult, dar acum, după ce Solskjaer a declarat că îl vrea înapoi, nu se mai pune problema unui transfer definitiv. În prezent, în centrul defensivei "diavolii" se bazează pe Maguire și Lindelof, dar niciunul dintre ei nu a strălucit.
United va juca în etapa a 16-a de Premier League contra lui City, pe Etihad. Partida va putea fi urmărită sâmbătă, de la ora 19:30, pe Eurosport 1. Confruntarea va fi prefațată ca de obicei în Premier League Show.
Premier League
Bruno Fernandes a reacționat după penalty-ul ratat urmat de polemici. Va mai bate sau nu 11 metri?
ACUM O ZI
Premier League
Decizia luată de șefii lui United, după ce Solskjaer a pierdut 3 din ultimele 4 meciuri
IERI LA 14:49