Înaintea ultimei etape din liga a 2-a engleză, West Brom avea nevoie de o victorie acasă contra lui QPR pentru a nu mai depinde de rezultatele din celelalte partide. Miza meciului și-a spus cuvântul și oaspeții au deschis scorul în minutul 34, dar West Brom a egalat chiar înaintea pauzei prin reușita lui G.Diangana din minutul 44. Imediat după startul reprizei secunde gazdele au trecut în avantaj prin golul marcat de C.Robinson din minutul 50, dar QPR a egalat prin E.Eze în minutul 61. Tabela nu s-a mai modiciat până la final, dar această remiză a fost suficientă ca West Brom să încheie sezonul pe locul secund și să promoveze astfel direct în Premier League.
https://i.eurosport.com/2020/07/15/2850772.jpg

Brentford a clacat pe final

Premier League
Scott Carson va fi titular pentru City împotriva lui Leicester. Cum s-a ajuns aici
08/09/2021 LA 16:59
Deși se afla la mâna ei cu 2 jocuri înainte de final, revelația Brentford nu a mai avut suflu pentru finalul de sezon. După 7 victorii din primele 7 meciuri de la reluarea campionatului, micuța formație din apropierea Londrei a pierdut etapa trecută cu 1-0 pe terenul lui Stoke, iar în această seară a pierdut din nou contra deja retrogradetei Barnsley, scor 1-2 și a ratat astfel șansa de a promova direct.
Brentford a încheiat astfel pe locul 3 și va juca contra lui Swansea în semifinala barajului pentru promovare. În cealaltă semifinală se vor întâlni Fulham și Cardiff ocupantele locurilor 3 și 4 în urma acestui sezon de Championship. Toate cele 3 meciuri care vor decide cine va fi cea de-a 3-a echipă promovată în Premier League se vor disputa la Londra, pe stadionul Wembley.
https://i.eurosport.com/2019/03/14/2543571.jpg

Swansea obține incredibil locul 6

Echipa românului George Pușcaș a încheiat sezonul cu o înfrângere pe teren propriu contra celor de la Swansea (1-4, Pușcaș a marcat din penalty golul de 1-1) și a terminat pe locul 16. Galezii au obținut astfel ”in -extremis” locul 6, profitând și de înfrângerea la scor a celor de la Nottingham, 1-4 cu Stoke. Fosta campioană a Europei avea un avantaj de 3 puncte înaintea acestei etape și un golaveraj de +5 în fața lui Swansea, dar rezultatele incredibile din această seară i-a aruncat pe ”pădurari” pe locul 7.
Cele trei formații care au retrogradat în League One sunt: Hull City, Charlton și Barnsley.
Premier League
Chelsea continuă să strângă bani. Se desparte de un tânăr jucător pentru mai mult de 20 de milioane
19/07/2021 LA 08:52
Premier League
Calendarul noului sezon al Premier League a fost stabilit! Program infernal pentru Chelsea în debut
16/06/2021 LA 05:51