Fie că va pleca de la Real sau va rămâne până la finalul contractului, explicându-le clar oficialilor că nu se va transfera la un alt club decât dacă i se oferă un salariu comparabil, Bale are șanse nule să mai fie o soluție pentru Zidane.
După o perioadă în care clubul de pe Bernabeu a fost extrem de discret pe piața transferurilor, Florentino Perez pare că e dispus să facă o investiție majoră în ofensivă. Riyad Mahrez e marele pariu al președintelui blanco, însă algerianul e extrem de dificil de adus de la formația lui Guardiola.

Mahrez, dorit de Real Madrid. City nu vrea să renunțe la starul algerian

Fotbal
Haller, eroul neașteptat care domină Champions League. Cifre ireale în 2021 pentru vârful lui Ajax
20/10/2021 LA 06:38
Mundo Deportivo anunță că au existat deja contacte între Real Madrid și jucător pentru a-i cunoaște disponibilitatea de a semna pentru clubul din capitala Spaniei. Din câte se pare, fostul jucător al lui Leicester ar agrea mutarea, mai ales că la City nu are postul de titular asigurat. Problema e că oficialii "cetățenilor" sunt sceptici cu privire la cedarea africanului, după ce au pierdut deja un atacant de bandă, pe Leroy Sane, transferat de Bayern. Guardiola l-a adus pe Ferran Torres, un jucător care probabil va avea un cuvânt greu de spus în fotbalul mondial în următorul deceniu, dar ibericul are doar 20 de ani și nu poate fi încă o soluție pe termen lung pentru primul "11".
Sezonul trecut, Mahrez a jucat 33 de meciuri în Premier League, dar în multe dintre acestea a venit de pe banca de rezerve. Cu toate acestea, cifrele sale au fost excelente: a marcat 13 goluri și a dat 16 pase de gol, în toate competițiile.

Etapa 1, Premier League 2020-2021

Fotbal
Guardiola, dezlănțuit: "Poate într-o zi "marii bossi", "marile capete luminate" vor explica de ce"
24/09/2021 LA 06:26
Premier League
Ronaldo, "ignorat" de Wayne Bridge! Cine sunt cei mai duri adversari ai fostului fotbalist
03/09/2021 LA 12:44