CFR Cluj a avut parte de un meci foarte greu în Franța. Rennes a presat încă din primul minut, iar în două rânduri a fost aproape să deschidă scorul. În cele din urmă, cei care au punctat pe tabelă au fost ardelenii. În minutul 5, după o greșeală în apărarea gazdelor, portarul Edouard Mendy a ieșit hazardat pentru a-l bloca pe Lacina Traore, dar nu a reușit. A faultat la marginea careului și a văzut cartonașul roșu. În locul portarului francez a intrat rezerva Pepe Bonet, în vârstă de 16 ani. În urma fazei fixe rezultate, Ciprian Deac a profitat de lipsa de experiență a goalkeeper-ului și a înscris cu un șut pe jos, la colțul lung.
"Rennes a trăit un coșmar împotriva Clujului", titrează L'Equipe, care apoi face o analiză a motivelor înfrângerii: "În fața eliminărilor lui Mendy și Camavinga, Renees nu a putut evita o înfrângere în Europa League. A fost un meci precum un coșmar. Nimic, dar absolut nimic nu a fost de partea francezilor, iar acum șansele de calificare în primăvara europeană rămân doar teoretice. A fost o tragedie în trei acte: eliminare, penalty ratat și o nouă eliminare".
Chiar și în aceste condiții, francezii au avut de mai multe ori ocazia să egaleze, iar lucrurile s-au complicat și mai tare după eliminarea lui Mateo Susic. Atacurile lui Rennes nu au găsit ținta, iar CFR Cluj a făcut 6 puncte într-o grupă care era considerată, după tragerea la sorți, una infernală.
Romanian Liga I
Lovitură pentru Dan Petrescu! Un jucător important de la CFR Cluj, OUT de la meciul cu Craiova
ACUM 3 ORE
În celălalt meci al Grupei E, Celtic a învins Lazio Roma cu 2-1. Golul victoriei a venit în minutul 89.

Clasamentul Grupei E:

  • 1. Celtic – 7 puncte
  • 2. CFR – 6 puncte
  • 3. Lazio – 3 puncte
  • 4. Rennes – 1 punct
Romanian Liga I
Dan Petrescu vrea să scape de unul dintre titularii folosiți de Marius Șumudică la CFR Cluj
IERI LA 11:32
UEFA Europa Conference League
"Rămâneți muți dacă vă spun ce s-a întâmplat la CFR!" Replica lui Șumudică după atacul lui Petrescu
17/09/2021 LA 04:20