În perioada ulterioară scandalului provocat la meciul PSG-Basaksehir, Sebastian Colțescu a fost "linșat" de media internațională, dar decizia de astăzi, care nu e totuși una definitivă, îi spală puțin din imagine arbitrului român.
La aflarea veștii că este considerat nevinovat, Sebastian Colțescu a avut o primă reacție, postând un mesaj în limba engleză pe contul personal de pe un site de socializare.
"Când se face dreptate, aduce bucurie celor drepți și teroare celor care fac rău!", a scris Colțescu pe Instagram, potrivit gsp.ro.
Cupa Mondială FIFA
Ronaldo e istorie! Gary Neville îl face K.O.: "Cred că e momentul să înțeleagă ce se întâmplă"
ACUM O ORĂ
https://i.eurosport.com/2020/12/09/2952040.jpg

L'EQUIPE ANUNȚĂ CĂ SEBASTIAN COLȚESCU AR PUTEA FI ÎN CELE DIN URMĂ SANCȚIONAT, DUPĂ SCANDALUL DE LA PARIS

Vestea lansată de presa din România a ajuns rapid și la urechile jurnaliștilor francezi.
Celebra publicație L'Equipe consideră că, în ciuda verdictului final luat de inspectorul UEFA, Comisia de Disciplină și Etică a forului suprem poate să ia o decizie diferită și să-l sancționeze, în cele din urmă, pe Colțescu.
"Potrivit inspectorului delegat de UEFA să ancheteze incidentele din meciul PSG - Bașakșehir, nu a existat vreo urmă de rasism din partea celui de-al 4-lea oficial român (n.r. - Sebastian Colțescu). Totuși, Comisia de Disciplină și Etică ar putea ajunge la o concluzie diferită.
Comisia UEFA, care este alcătuită din 10 membri, se va aduna în următoarele 2-3 săptămâni, după ce va primi informațiile din partea avocatului care îl reprezintă pe arbitrul român.
Raportul Inspectorului va reprezenta numai unul dintre elementele pe care Comisia se va baza în cazul respectiv", a scris L'Equipe.
Cupa Mondială FIFA
Singurul jucător care nu s-a bucurat la primul gol al Portugaliei. Cum a fost surprins
ACUM O ORĂ
Cupa Mondială FIFA
Rodri, lipsit de respect față de Maroc, după eliminarea Spaniei:"Nu au oferit nimic, se apără în 11"
ACUM 2 ORE