Mircea Lucescu a fost primit ca un paria la Kiev, acolo unde fanii nu uită trecutul acestuia. Tehnicianul român a condus timp de 12 ani marea rivală, Șahtior, făcând din "mineri" o adevărată forță în Europa. Dar, mai presus de performanțele de la Donețk, ultrașii lui Dinamo îi impută românului declarațiile date de-a lungul timpului. Lucescu, cunoscut pentru faptul că spune mereu ce gândește și reacționează uneori la cald, a avut o serie de ironii la adresa trupei din Kiev, dar și a jucătorilor importanți din istoria acestei grupări.
Ca atare, grupările radicale de ultrași au promis că îi vor face viața un calvar tehnicianului de 75 de ani, iar acesta a fost la un pas să renunțe. De altfel, Il Luce a trimis chiar o scrisoare, prin care își anunța demisia, dar o discuție cu patronul Surkis l-a convins să rămână.
Nu același lucru se va întâmpla cu Alexandru Spiridon, mâna dreaptă a legendarului antrenor român. Secundul acestuia din perioada Șahtior s-a speriat de amenințările fanilor și a decis să decline oportunitatea de a lucra ca secund al lui Lucescu, anunță Digi Sport.
Cupa Mondială FIFA
Ce situație! Dacă pierde cu Japonia, Spania nu doar că trimite Germania acasă, dar se ajută și pe ea
ACUM 25 MINUTE

Secunzii lui Lucescu la Dinamo Kiev

Conform sursei citate, Lucescu va avea la dispoziție un staff extrem de puternic, Diego Longo și Emil Caras urmând să îi fie secunzi.
Diego Longo (44 de ani) a fost unul dintre oamenii de bază din stafful fiului lui "Il Luce", Răzvan, iar acum a decis că nu poate rata ocazia de a îi fi alături marelui Lucescu. Relația dintre Longo și Lucescu Jr e una impresionantă, cei doi colaborând până acum la toate formațiile unde Răzvan a antrenat.
Emil Caras (52 de ani) s-a lansat în activitatea de antrenorat ca secund al lui Dan Petrescu, dar de ceva timp îmbrățișase cariera de principal. Ultima oară la Al Arabi, în țările arabe, fostul fundaș nu a vrut să lase oportunitatea de a-i fi secund lui "Il Luce" să treacă pe lângă el.
Astăzi, Lucescu e așteptat să revină în Ucraina și să "intre în pâine". Va pune la punct ultimele detalii privind cantonamentul și va începe să studieze echipa și să găsească cei mai buni jucători care să îl ajute la atingerea obiectivelor.
La Liga
Lovitură pentru Xavi! Unul dintre oamenii săi de bază de la Barcelona pleacă la finalul sezonului
ACUM O ORĂ
Cupa Mondială FIFA
Messi, amenințat cu bătaia de Canelo Alvarez! "Să nu dea Dumnezeu să te găsesc"
ACUM O ORĂ