Tehnicianul român în vârstă de 51 de ani, care are un salariu de 4,5 milioane de dolari la Al Hilal, nu va părăsi clubul din Arabia Saudită. Șeicii de la echipa din Riad s-au asigurat că Lucescu nu va accepta oferta venită de la Fenerbahce și au purtat o discuție cu antrenorul care i-a ajutat să câștige, după aproape două decenii, Liga Campionilor Asiei. Prin urmare, Răzvan a refuzat oferta turcilor.
După ce au purtat discuții pe această temă, șecii și Răzvan au ajuns la un acord și au emis imediat un comunicat de presă. "Nu va pleca niciodată de la noi. Facem deja planurile pentru sezonul viitor și suntem foarte mulțumiți de această colaborare", a fost anunțul făcut de conducătorii clubului.
Turcii de la Fenerbahce au fost de asemenea încurcați de clauza de reziliere de 2 milioane de dolari pe care Răzvan Lucescu o are în contractul cu Al Hilal. Chiar și așa, tehnicianul român va reveni în Europa, asta pentru că echipa cu sediul la Riad și-a stabilit un cantonament în Austria pentru a pregăti reluarea campionatului. Primele meciuri oficiale s-ar putea juca în luna august.
Fotbal
Răzvan Lucescu, verdict dur despre fotbalul din România: "Asta e cea mai mare problemă"
29/12/2021 LA 18:59
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
"Burleanu a venit după mine la Kiev!" Mircea și Răzvan Lucescu au spus "NU" naționalei României
23/12/2021 LA 19:03
UEFA Europa Conference League
Echipele lui Mitriță și Stanciu continuă în Conference League! Toate rezultatele din ultima etapă
09/12/2021 LA 21:59