Ultima campioană a Angliei înainte de înființarea Premier League, Leeds United, a retrogradat din prima divizie la finalul sezonului 2003/2004 și este în fiecare sezon considerată una dintre favoritele la promovare.
Cu Marcelo Bielsa pe bancă, echipa a reușit să ajungă în play-off în sezonul trecut după ce a ratat de puțin promovarea directă în dauna celor de la Sheffield. A pierdut în semifinalele play-off-ului, iar acum Bielsa încearcă să obțină promovarea directă. Leeds este pe locul 3 în acest moment, la egalitate cu Preston și cu 2 puncte sub liderul West Brom.

Patronul de la PSG, la un pas să cumpere Leeds

Premier League
Bielsa, rămas bun de la jucătorii și staff-ul lui Leeds! Clubul, mesaj emoționant pentru argentinian
28/02/2022 LA 16:12
Qatar Sports Investments, compania care deține PSG și a transformat clubul într-unul dintre cele mai puternice din Europa, este în discuții avansate pentru cumpărarea Leeds, anunță ESPN.
Nasser al-Khelaifi, patronul PSG, este bun prieten cu Andrea Radrizzani, actualul patron al celor de la Leeds. Ei sunt implicați la canalele TV beIN Sport și Eleven Sport. Un element care întârzie afacerea este Brexitul.
Cu toate astea, există speranțe mari că afacerea va fi finalizată în curând iar Radrizzani va înregistra un profit semnificativ după ce a cumpărat Leeds în 2017 cu 38.5 milioane de lire.
Fotbal
Cum a aflat Klopp că Spurs a învins pe City. Când a auzit scorul, a fost convins că Pep a câştigat
22/02/2022 LA 12:38
Premier League
Rangnick, laude după meciul cu Leeds: "Nu cred că asta s-ar fi întâmplat acum două sau trei luni"
21/02/2022 LA 08:45