Federația suedeză (SvFF) a anunțat pe site-ul său că 90 de angajați, printre care și Andersson și antrenorul selecționatei feminine, Peter Gerhardsson, vor intra în somaj tehnic până la sfârșitul lui mai.
”Prin reducerea numărului de ore lucrate, putem reduce presiunea economică asupra organizației. Bineînțeles, este un lucru pe care am fi vrut să îl evităm, dar în situația actuală este o măsură necesară și importantă”, a declarat Hakan Sjostrand, secretarul general al SvFF.
Echipa lui Andersson s-a calificat pentru Euro 2020, dintr-o grupă în care a făcut parte și România. Turneul a fost însă amânat pentru 2021. Echipa feminină se calificase pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo după ce câștigase bronzul la Olimpiada de la Rio din 2016.
Cupa Mondială FIFA
Luis Enrique, mulțumit cu remiza dintre Spania & Germania la Cupa Mondială: "Vom fi primii în grupă"
ACUM 6 ORE
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Cupa Mondială FIFA
"Suntem încă în viață"! Reacțiile din tabăra Germaniei, după remiza contra Spaniei de la Mondial
ACUM 6 ORE
Cupa Mondială FIFA
Spania - Germania 1-1 | Nemții au scos un egal pe final și au în continuare șanse la calificare
ACUM 7 ORE