Ieri, a apărut o informație care trebuie însă privită cu scepticism: Ludogorets e gata să achiziționeze și al 4-lea român, după ce Cosmin Moți, Dragoș Grigore și Claudiu Keșeru au convins în tricoul verde al echipei.
Ianis Hagi ar urma să ajungă la campioana Bulgariei pentru 4 milioane de euro, iar ziariștii din țara vecină sunt entuziasmați de o posibilă astfel de mutare.
"Senzațional! Ludogorets doboară toate recordurile pentru un star european în ascensiune. Suma e uriașă", scrie Sportal.
Europa League
Gică Hagi, spectator de lux la finala Europa League! Ce a făcut după ce a ajuns la Sevilla
17/05/2022 LA 16:31
Ludogorets vrea să își păstreze supremația în Bulgaria, dar aducerea lui Ianis arată și ambiții pe termen lung, suma vehiculată "constituind un record absolut în fotbalul bulgar pentru un transfer", după cum mai notează bulgarii.
Prețul lui Ianis Hagi, o ciudățenie
Informația prezentată în presa bulgară trebuie să fie privită cu semne de întrebare, totuși.
Mai întâi, pentru că lucrurile nu depind de formația din Razgrad, deoarece Glasgow Rangers are o clauză clară în contractul de împrumut de la Genk: scoțienii au opțiunea de a transforma totul într-un transfer definitiv, în schimbul a cinci milioane de euro. Deocamdată formația de pe Ibrox nu a activat clauza de cumpărare, dar asta nu înseamnă că nu o vor face, existând semnale că internaționalul nostru e dorit în continuare de Steven Gerrard, după o serie de prestații bune.
În al doilea rând, Ianis Hagi a jucat foarte bine în Scoția, astfel că i-a crescut foarte mult cota, față e momentul împrumutului, când Genk îi stabilise un preț de 5 milioane de euro pentru Rangers. Gazzetta dello Sport a susținut în această săptămână că belgienii i-au transmis lui Lazio, care se interesează de achiziționarea românului, că mutarea se va face doar în schimbul a 10 milioane de euro. Ca atare, să ne gândim că Genk ar putea să renunțe la Ianis în acest moment pentru doar 4 milioane de euro pare o variantă desprinsă de realitate.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Scottish Premiership
Ianis Hagi, dezvăluiri dure despre cea mai grea perioadă a carierei! "Nu-mi mai simțeam genunchiul"
16/05/2022 LA 08:47
Scottish Premiership
Revenirea lui Ianis Hagi pe teren se amână! Anunțul antrenorului lui Rangers despre român
03/04/2022 LA 15:25