Diferența dintre echipele din play-off și cele din playout s-a văzut și în finala barajului pentru calificarea în Conference League, dintre Sepsi Sf.Gheorghe și Viitorul.
Covăsnenii au terminat sezonul pe locul 4, în timp ce echipa lui Hagi a fost abia a 3-a în play-out. Totuși, profitând de faptul că UTA nu a luat licența pentru cupele europene, Viitorul a intrat în acest baraj și a fost la un pas de o calificare in-xtremis, dar Sepsi s-a dovedit o nucă prea tare.

Sepsi Sf.Gheorghe - Viitorul 1-0! Covăsnenii, în premieră în Europa

Serie A
"Bijuteria Mihăilă străluceşte și vede Champions League". Românul, aproape de lovitura carierei
ACUM 6 MINUTE
Echipa lui leo Grozavu a dominat prima repriză și după câteva ocazii bune ratate a venit și golul. Aganovic a fost cel care a deschis scorul, în minutul 42, după o fază ciudată, în care mijlocașul a fost lovit de o minge degajată a lui Pedrosso, iar aceasta a ajuns în poartă.
Acela avea să fie singurul gol al partidei, deși au existat faze de poartă și în repriza secundă. Cea mai mare ocazie a Viitorului i-a aparținut lui Artean, care a lovit bara în minutul 47.
S-a terminat 1-0 și Sepsi va fi cea de-a 4-a reprezentantă a României în cupele europene în sezonul viitor. Covăsnenii vor juca în preliminariile Conference League, la fel ca și Universitatea Craiova și FCSB, în timp ce campioana CFR Cluj va intra în preliminariile Champions League.
Aceasta este prima calificare în cupele europene a echipei din Sfântu Gheorghe. Investițiile și seriozitatea de la acest club au dat roade, la doar câțiva ani de la promovarea în Liga 1 și nu este exclus ca pe viitor ambițiile să crească la Sepsi.
Premier League
Liverpool are viitorul asigurat! Un puști de 16 ani, integralist pentru "cormorani" în Cupa Ligii
ACUM 20 MINUTE
Premier League
Dezastru pentru Rafa Benitez: mai mult de jumătate dintre titularii lui Everton sunt accidentați
ACUM 36 MINUTE