Diferența dintre echipele din play-off și cele din playout s-a văzut și în finala barajului pentru calificarea în Conference League, dintre Sepsi Sf.Gheorghe și Viitorul.
Covăsnenii au terminat sezonul pe locul 4, în timp ce echipa lui Hagi a fost abia a 3-a în play-out. Totuși, profitând de faptul că UTA nu a luat licența pentru cupele europene, Viitorul a intrat în acest baraj și a fost la un pas de o calificare in-xtremis, dar Sepsi s-a dovedit o nucă prea tare.

Sepsi Sf.Gheorghe - Viitorul 1-0! Covăsnenii, în premieră în Europa

Liga
Agentul lui Dembele, sunat de reprezentantul unui club uriaș! Ziariștii au surprins momentul
ACUM 7 ORE
Echipa lui leo Grozavu a dominat prima repriză și după câteva ocazii bune ratate a venit și golul. Aganovic a fost cel care a deschis scorul, în minutul 42, după o fază ciudată, în care mijlocașul a fost lovit de o minge degajată a lui Pedrosso, iar aceasta a ajuns în poartă.
Acela avea să fie singurul gol al partidei, deși au existat faze de poartă și în repriza secundă. Cea mai mare ocazie a Viitorului i-a aparținut lui Artean, care a lovit bara în minutul 47.
S-a terminat 1-0 și Sepsi va fi cea de-a 4-a reprezentantă a României în cupele europene în sezonul viitor. Covăsnenii vor juca în preliminariile Conference League, la fel ca și Universitatea Craiova și FCSB, în timp ce campioana CFR Cluj va intra în preliminariile Champions League.
Aceasta este prima calificare în cupele europene a echipei din Sfântu Gheorghe. Investițiile și seriozitatea de la acest club au dat roade, la doar câțiva ani de la promovarea în Liga 1 și nu este exclus ca pe viitor ambițiile să crească la Sepsi.
Africa Cup of Nations
Cupa Africii | Egipt și Guineea Ecuatorială, victorii la penalty-uri! Cum arată tabloul sferturilor
ACUM 7 ORE
Scottish Premiership
Rangers îi caută un înlocuitor lui Ianis Hagi! Ce român este pe lista scoțienilor
ACUM 9 ORE