Manchester City a obținut două victorii consecutive în Premier League și a urcat pe poziția a treia, profitând de forma slabă a lui Arsenal și Liverpool.
Obișnuit să fie atacantul indispensabil al "cetățenilor", Sergio Agüero nu a fost titular în niciuna dintre cele două victorii ale lui City, iar numele său nu s-a regăsit pe lista marcatorilor, în ciuda faptului că este golgheterul echipei în acest sezon. Locul său din centrul atacului a fost luat de brazilianul în vârstă de 19 ani, Gabriel Jesus. Adus în această iarnă de la Palmeiras, acesta a reușit trei goluri și o pasă decisivă în victoriile lui City cu West Ham (0-4) și cu Swansea (2-1).
Întrebat de presa britanică dacă îl deranjează situația actuală și dacă se gândește să plece de pe Etihad, Serio Agüero a ținut să ofere niște explicații. "Nu vreau să plec. Trebuie să ajut echipa cât se poate de mult în aceste trei luni rămase din campionat. După aceea, vom vedea ce va decide clubul în privința mea. Mai am trei ani de contract, de aceea spun că sunt fericit la echipă. Când ești pe bancă trebuie să îți aștepți șansa. Jesus esre un jucător extraordinar. Este foarte tânăr și poate învăța foarte multe lucruri de la City. Va avea un viitor sclipitor la City", a declarat Sergio Agüero.
Premier League
Un fost mare fotbalist, dezvăluiri inedite despre Ronaldo: "Ne era rușine să încercăm ce făcea el "
ACUM UN MINUT
  • 11 goluri în 18 meciuri pentru Manchester City în Premier League a marcat Kun în acest sezon
Premier League
Un meci al lui Arsenal din Premier League, anchetat! Suma uriașă care s-a pariat pe un avertisment
ACUM O ORĂ
Premier League
Cum a ajuns Chelsea, din candidată serioasă la titlu în Premier League, o echipă de nerecunoscut
ACUM 2 ORE