Sergio Aguero rămâne alături de naționala Argentinei și după retragerea forțată din fotbal. Fostul atacant, acum în vârstă de 33 de ani, și-a încheiat cariera la finalul anului trecut, din cauza unor probleme la inimă.
În luna octombrie 2021, în timpul partidei pe care Barcelona o disputa cu Alaves, Sergio Aguero a părăsit terenul după ce a acuza dureri în piept și probleme de respirație. În urma mai multor investigații, s-a descoperit că lucrurile sunt grave, iar decizia de a se lăsa de fotbal a fost anunțată în luna decembrie.
Cel mai probabil, Sergio Aguero s-ar fi aflat în lotul Argentinei pentru Cupa Mondială din Qatar. În vara anului 2021, atacantul a câștigat alături de echipa națională pentru prima oară în cariera sa Copa America. Acum, el încearcă să își ajute foștii coechipieri din afara terenului, urmând să facă parte din staff-ul selecționerului Lionel Scaloni:
Premier League
Klopp le cere fanilor lui Liverpool să îi facă o primire specială legendei Origi la ultimul său meci
ACUM 34 MINUTE
"Voi merge la Cupa Mondială din Qatar. Vom avea o întâlnire săptămâna viitoare. Vreau să fiu acolo. Ideea este ca eu să fac parte din staff, am vorbit deja cu Lionel Scaloni și Claudio Tapia (n.r. președintele federației)", a spus Aguero, pentru Radio 10.
Aguero nu a dus lipsa ofertelor după ce și-a anunțat retragerea, el primind mai multe oferte, la doar câteva săptămâni de la anunțul său, printre care și propunerea celor de la Manchester City, fosta sa echipă, pentru care ar fi devenit ambasador global al clubului.
Citește și:

Aguero: "Simt că inima mea nu funcționează cum trebuie"

Sergio Aguero a vorbit recent despre problemele sale de sănătate, care l-au forțat să își încheie cariera de fotbalist. Acesta s-a declarat despre modul în care funcționează inima sa și se teme că nu va mai putea juca fotbal, deoarece i se poate tăia respirația:
"Dacă încerc să joc fotbal acum, rămân fără aer. Uneori mă întreb dacă voi mai putea vreodată să fac un sprint. Simt că inima mea nu funcționează cum trebuie.
Primele 15 zile au fost îngrozitoare. Când s-a întâmplat, am crezut că nu e mare lucru și că voi fi bine, dar când am ajuns la spital și m-au lăsat într-o încăpere mică cu multe monitoare în jurul meu, am realizat că e rău. După două zile în spital, am început să mă îngrijorez", a spus Sergio Aguero, într-un stream de pe contul său de Twitch.
În 101 selecții pentru naționala Argentinei, Sergio Aguero a marcat 41 de goluri și a oferit 19 pase de gol.
Romanian Liga I
Dan Petrescu a explicat de ce trimite rezervele la meciul cu FCSB: "E normal!" Ce jucători pleacă
ACUM 2 ORE
Liga
Real Madrid a dat o lovitură de proporții! "Galacticii" au încheiat un contract de 360 de milioane
ACUM 2 ORE