Ramos a semnat un acord valabil pe doi ani cu gruparea pariziană.
Jucătorul de 35 de ani a refuzat două oferte importante din Premier League iar transferul va fi făcut oficial în scurt timp, după ce va efectua vizita medicală în zilele următoare. Una dintre echipele din Premier League i-a oferit un salariu mai mare decât francezii, însă în cele din urmă Ramos a ales Parisul.
Fratele lui Ramos a mers astăzi la Paris pentru a finaliza toate detaliile.
Fotbal
Reacția favoritului la înlocuirea lui Rădoi pe banca Craiovei. "Sunt un oltean adevărat"
ACUM 4 ORE
Sergio Ramos s-a despărțit la jumătatea lunii iunie de Real Madrid. Fundașul spaniol care a jucat în peste 650 de meciuri și a înscris 100 de goluri pentru 'galactici' și-a luat rămas-bun de la clubul la care evolua din 2005.
Ramos, în vârstă de 35 de ani, nu a dus lipsă de oferte, fiind dorit de PSG, Chelsea, Bayern și Manchester City. Potrivit El Chiringuito, oficialii lui Chelsea i-ar fi oferit lui Sergio Ramos o înțelegere care respectă în totalitate dorințele acestuia privind salariul și durata contractuală. Se pare însă că Ramos a luat altă decizie și a ales să meargă în Ligue 1.

De ce a plecat Sergio Ramos de la Real Madrid

Încă de la început, căpitanul blanco a fost extrem de clar în a-și exprima opțiunile: doreşte un contract pe doi ani şi acelaşi salariu. Potrivit Marca, de partea cealaltă, Florentino Perez i-a transmis că nu poate să fie de acord cu o astfel de propunere. Argumentele au fost legate de vârsta lui Ramos (35 de ani), dar şi de incertitudinile privind starea lui fizică, în contextul în care în acest sezon a fost mai mult accidentat. Potrivit sursei citate, oficialii "albilor" au ţinut cu orice preţ să îşi păstreze oferta iniţială şi nu au fost deloc flexibili, chiar dacă în joc era viitorul unei legende a clubului. Astfel, Real i-a oferit un nou angajament pe un singur sezon, iar salariul urma să fie mai mic cu 10% decât cel avut în prezent.
Pentru Sergio Ramos prioritar a fost să continue cu formaţia din capitala Spaniei, însă a considerat că merită mai mult respect şi că boardul ar trebui să fie mult mai deschis în a-i asculta doleanţele. În paralel, au existat mai multe echipe puternice interesate de semnătura sa, astfel că a decis că cel mai bine ar fi să dea curs unei noi provocări.
Serie B
Pușcaș a marcat primul gol pentru Genoa, în Serie B! Românul, decisiv în victoria echipei sale
ACUM 4 ORE
Fotbal
Leo Strizu, mulțumit de prestația elevilor săi la Botoșani. Noul principal a făcut din nou o gafă
ACUM 5 ORE