Lionel Messi e în ultimele 6 luni de contract cu Barcelona și Joan Laporta, noul președinte, face tot posibilul să îl păstreze pe Camp Nou. Până în 2023, când, potrivit tatălui decarului argentinian, Jorge, jucătorul va merge în MLS, la Inter Miami.
Barcelona are mari probleme financiare și nu știe în acest moment dacă poate veni cu o ofertă competitivă pentru Messi, care pare în acest moment mai tentat de o variantă precum PSG. Sergio Ramos, căpitanul Realului, a oferit un interviu în care a fost pus să facă un exercițiu de imaginație: dacă Messi nu se va înțelege în cele din urmă cu oficialii catalanilor, l-ar vedea în tricoul lui Real.

Sergio Ramos visează să joace alături de Messi

Fotbal
Barcelona îl vrea pe Messi, dar un detaliu le poate da planurile peste cap! "Putem face minuni"
ACUM 5 ORE
Surprinzător poate, fundașul spaniol nu a avut nicio reținere și a fost extrem de deschis la această ipoteză, care nu are totuși un fundament real. E puțin probabil ca Perez să îl vrea pe Messi, având în vedere vârsta acestuia și faptul că Haaland și Mbappe oferă garanții pe termen lung. Mai mult ca sigur, nici sud-americanul nu ar "trăda" pentru Real, indiferent de salariu, după atâta timp petrecut în tricoul blaugrana.
"Ar fi o onoare dacă Messi ar semna pentru Real Madrid. Am suferit foarte mult din cauza lui de-a lungul anilor, astfel că aș fi fericit să îl am alături de mine. Ar fi excelent să nu mai trebuiască să îl am adversar. Îi pun la dispoziție casa mea pentru primele săptămâni, până se acomodează. Aș fi mai mult decât fericit să îl ajut. Evident, ne-ar ajuta să câștigăm o mulțime de trofee și să avem succes", a spus Sergio Ramos într-un interviu pe Twitch, preluat de as.com.

Sergio Ramos, bucuros că Barcelona a fost eliminată din Champions League

Nici Real și nici Barcelona nu mai sunt la nivelul din ultimul deceniu, însă catalanii par să aibă probleme mult mai mari. Formația lui Koeman a fost făcută șah-mat pe Camp Nou de PSG, în turul optimilor Ligii (1-4) și, deși la Paris au dat o cu totul altă replică, mult mai bună, calificarea fusese jucată din tur.
Întrebat despre eliminarea marii rivale din cea mai importantă competiție inter-cluburi din lume, fundașul blanco a admis că a avut un sentiment de mulțumire.
"Nu o să neg că există o satisfacție să o văd pe Barcelona eliminată din Champions League, este o rivalitate mare între noi și au fost mari orgolii de-a lungul anilor", a mai spus căpitanul Realului.
Cupa Mondială FIFA
Mondialul din Qatar va fi ultimul pentru Messi! Anunțul de ultimă oră al argentinianului
ACUM 5 ORE
Liga Campionilor UEFA
De ce a fost înlocuit Messi înainte de finalul duelului Benfica - PSG! Explicația lui Galtier
ACUM 14 ORE