Sergio Ramos a jucat doar 5 meciuri de când a ajuns la PSG, fiind afectat de probleme medicale. Fundașul în vârstă de 35 de ani s-a accidentat din nou săptămâna trecută, în timpul unei sesiune de pregătire.
Fotbalistul a acuzat dureri musculare, fiind nevoit să plece mai devreme de la antrenament, iar dacă nu se reface rapid, ar putea rata duelul cu Real Madrid din optimile Champions League.
Din cauza problemelor medicale cu care Sergio Ramos s-a confruntat în ultimul an, un fost medic al echipei naționale a Franței a declarat că accidentările le-ar putea obliga pe fotbalist să își încheie cariera.
Liga
Cum ar fi arătat cele mai tari echipe din La Liga dacă nu ar fi vândut niciun jucător în ultimii ani
29/04/2022 LA 09:24
Jean-Marcel Ferret a comentat starea fundașului, explicând că mușchiul gambei sale ar fi devenit foarte fragil, și a atras atenția asupra riscului ca Ramos să fie forțat să se retragă.
"Accidentările sunt foarte dificile pentru că nu poți anticipa niciodată cum va evolua recuperarea. Totul ține de configurația mușchiului gambei. Trebuie luat în considerare modul în care mușchiul a îmbătrânit, având în vedere loviturile pe care le-a primit Ramos în carieră, în timp ce a jucat la cel mai înalt nivel timp de 19 sezoane, și cât de mult i-au afectat gambele toate acestea", a declarat Ferret.
Anul trecut, Sergio Ramos spunea că se simte capabil să mai joace încă 4-5 ani, considerând că cel mai important lucru este acela de a fi puternic din punct de vedere mental.
Citește și:

De ce nu s-a acomodat Sergio Ramos la PSG

Colegul său de echipă, Ander Herrera, este de părere că lui Sergio Ramos i-a fost extrem de greu să se adapteze pentru că, la Real Madrid, era obișnuit să se simtă important și să fie liderul echipei:
"Nu a fost deloc ușor pentru Sergio Ramos. La Real Madrid, era obișnuit să se simtă important, să joace și să conducă echipa. De două sau trei săptămâni, s-a antrenat la un nivel fantastic și suntem foarte optimiști. Îi este bine acum, se vede în felul lui de a fi și în fericirea pe care o radiază", a declarat Ander Herrera.
La sfârșitul anului 2021, Ramos a aflat că va fi nevoit să joace în fața echipei unde a devenit o legendă în optimile Champions League. Fundașul care a scris istorie pentru Real Madrid a oferit o primă reacție după tragerea la sorți a optimilor Champions League:
"Soarta este capricioasă. Mi-ar fi plăcut să întâlnim altă echipă. Știe toată lumea cât de mult iubesc Madridul, fanii și asta nu se va schimba niciodată. Este timpul să înfrunt prezentul: joc pentru PSG și îmi voi apăra echipa. Voi face tot ce pot ca să trecem de optimi. Madridul trece printr-o perioadă bună, dar mai sunt câteva luni până la acel meci", a spus Sergio Ramos, la jumătatea lunii decembrie.
Dubla dintre PSG și Real Madrid este programată pe 15 februarie, la Paris, și 9 martie, pe Santiago Bernabeu.
Ligue 1
"Sergio Ramos știe că a greșit!" În ce condiții ar fi putut să continue la Real Madrid
21/04/2022 LA 04:47
Ligue 1
Sergio Ramos, convins că mai poate juca încă "4-5 ani la nivel înalt"! Dezvăluirile fotbalistului
12/04/2022 LA 05:48