Sergio Ramos s-a aflat în prim-plan la meciul dintre Elveția și Spania, atât în mod pozitiv, cât și în mod negativ.
Fundașul de 34 de ani a început ca titular meciul din Elveția și a devenit jucătorul cu cele mai multe meciuri bifate pentru o națională din Europa.
Cu apariția din această seară, Ramos a ajuns la 177 de partide pentru prima reprezentativă iberică, devansându-l în clasamentul all-time pe Gianluigi Buffon, legendarul portar al Italiei.
Premier League
Liverpool și Manchester City s-au distrat în Cupa Ligii! Eroul serii, dat de echipa "Albinelor"
ACUM 6 ORE
Fundașul spaniol mai are nevoie de 7 apariții ca să-l egaleze pe egipteanul Ahmed Hassan, cel mai convocat jucător din întreaga lume.

Sergio Ramos a ratat două penalty-uri în meciul Elveția - Spania 1-1

Meciul de vis al lui Ramos avea însă să se transforme într-un adevărat coșmar. Specialistul de la 11 metri și-a găsit "nașul" în această seară și a ratat două penalty-uri.
Yann Sommer, goalkeeper-ul gazdelor, i-a parat ambele execuții căpitanului Spaniei. Prima oară în minutul 57, iar a doua oară în minutul 80. Ramos a excutat ambele lovituri în colțul din dreapta, însă portarul elvețian a reușit să salveze de fiecare dată.
Așadar, Sergio Ramos și-a întrerupt seria fabuloasă de 25 de penalty-uri transformate consecutiv. De notat că a doua lovitură a fost complet ratată, Ramos încercând să-l păcălească pe Sommer cu o execuție în stilul Panenka.
Mai jos, video cu cele două penalty-uri ratate de Sergio Ramos:

Reacția presei din Spania, după ce Sergio Ramos a ratat două penalty-uri

La scurt timp după cele două lovituri irosite de Sergio Ramos au apărut și reacțiile presei din Spania.
"Ce păcat! 25 de penalty-uri mai târziu, Sergio Ramos ratează două într-un meci", a titrat cotidianul Marca.
"Al doilea penalty l-a executat în stilul <Panenka> și rezultatul a fost teribil", au scris jurnaliștii AS.
Partida din Elveția s-a încheiat 1-1. Gazdele au deschis scorul în minutul 26, prin Freuler. Sergio Ramos a avut două șanse să egaleze, însă le-a ratat pe ambele. Gerard Moreno a salvat în cele din urmă formația lui Luis Enrique în minutul 89.
În urma rezultatului din această seară, Spania a coborât pe locul 2 în grupa din Liga Națiunilor, la un punct în spatele liderului Germania. Ucraina se află pe locul 3, în timp ce Elveția este codașa grupei.
Fotbal
Încă o remontada marca Diego Simeone! Atletico Madrid, noul lider în la Liga
ACUM 7 ORE
Fotbal
Rapid București, calificare dramatică la miezul nopții în "optimile" Cupei României
ACUM 8 ORE