Sergio Ramos s-a aflat în prim-plan la meciul dintre Elveția și Spania, atât în mod pozitiv, cât și în mod negativ.
Fundașul de 34 de ani a început ca titular meciul din Elveția și a devenit jucătorul cu cele mai multe meciuri bifate pentru o națională din Europa.
Cu apariția din această seară, Ramos a ajuns la 177 de partide pentru prima reprezentativă iberică, devansându-l în clasamentul all-time pe Gianluigi Buffon, legendarul portar al Italiei.
Liga
Ce opțiuni mai are Real Madrid pentru postul de atacant după ce a rămas fără Mbappe și Haaland
ACUM 5 ORE
Fundașul spaniol mai are nevoie de 7 apariții ca să-l egaleze pe egipteanul Ahmed Hassan, cel mai convocat jucător din întreaga lume.

Sergio Ramos a ratat două penalty-uri în meciul Elveția - Spania 1-1

Meciul de vis al lui Ramos avea însă să se transforme într-un adevărat coșmar. Specialistul de la 11 metri și-a găsit "nașul" în această seară și a ratat două penalty-uri.
Yann Sommer, goalkeeper-ul gazdelor, i-a parat ambele execuții căpitanului Spaniei. Prima oară în minutul 57, iar a doua oară în minutul 80. Ramos a excutat ambele lovituri în colțul din dreapta, însă portarul elvețian a reușit să salveze de fiecare dată.
Așadar, Sergio Ramos și-a întrerupt seria fabuloasă de 25 de penalty-uri transformate consecutiv. De notat că a doua lovitură a fost complet ratată, Ramos încercând să-l păcălească pe Sommer cu o execuție în stilul Panenka.
Mai jos, video cu cele două penalty-uri ratate de Sergio Ramos:

Reacția presei din Spania, după ce Sergio Ramos a ratat două penalty-uri

La scurt timp după cele două lovituri irosite de Sergio Ramos au apărut și reacțiile presei din Spania.
"Ce păcat! 25 de penalty-uri mai târziu, Sergio Ramos ratează două într-un meci", a titrat cotidianul Marca.
"Al doilea penalty l-a executat în stilul <Panenka> și rezultatul a fost teribil", au scris jurnaliștii AS.
Partida din Elveția s-a încheiat 1-1. Gazdele au deschis scorul în minutul 26, prin Freuler. Sergio Ramos a avut două șanse să egaleze, însă le-a ratat pe ambele. Gerard Moreno a salvat în cele din urmă formația lui Luis Enrique în minutul 89.
În urma rezultatului din această seară, Spania a coborât pe locul 2 în grupa din Liga Națiunilor, la un punct în spatele liderului Germania. Ucraina se află pe locul 3, în timp ce Elveția este codașa grupei.
Liga Campionilor UEFA
Benzema, după ce Mbappe a refuzat Real Madrid: "Nu e momentul să vorbim despre lucruri mărunte"
ACUM 5 ORE
Premier League
Preluarea clubului Chelsea. Oferta lui Todd Boehly va fi aprobată de Guvern în următoarele 24 de ore
ACUM 6 ORE