Sergio Ramos joacă de 15 ani la Real Madrid însă, ajuns la 34 de ani, deja se gândește la finalul carierei. Conform spaniolilor de la As, Ramos vrea să joace cel puțin până la 37 de ani.
Obiectivul pe care îl are Ramos este să depășească recordul de apariții stabilit de Raul, 741. În acest moment, Ramos are 640 de partide, cu 101 mai puține. Următorul în clasamentul all-time este Carlos Santillana, aflat pe poziția a 5-a cu 645 de partide pentru Real.

Sergio Ramos, chemat de Beckham în MLS

Ligue 1
PSG ar fi dat lovitura care îl poate întoarce pe Mbappe din drum! Anunțul presei din Spania
IERI LA 06:24
Sergio Ramos este și jucătorul cu cele mai multe apariții în naționala Spaniei și vrea să împingă recordul cât mai departe, astfel că nu are de gând să se retragă până dupa Campionatul Mondial din 2022 din Qatar.
Însă Ramos nu vrea să-și încheie cariera la Real Madrid în La Liga. Jurnaliștii spanioli dezvăluie că Ramos este tentat să meargă în Major League Soccer la echipa lui David Beckham, Inter Miami. Cei doi sunt buni prieteni iar o astfel de mutare l-ar ajuta și pe jucător să devină cunoscut în Statele Unite, dar și echipa lui Beckham care ar pune mâna pe un nume mare din fotbalul mondial.
Ramos și Beckham au evoluat timp de 2 sezoane împreună la Real Madrid, iar fostul mijlocaș al "galacticilor" l-a invitat pe Beckham la nunta sa cu Pilar Rubio din vara trecută.
Momentan, Ramos este concentrat pe Real Madrid, dorind să câștige pentru a 5-a oară titlul în Spania de la venirea pe Bernabeu, Real având 2 puncte sub marea rivală, FC Barcelona. În UEFA Champions League, situația e mai complicată după ce Real a pierdut pe propriul teren manșa tur cu Manchester City, scor 1-2.

Premier League revine din 17 iunie la Eurosport!

Premier League
5 variante pentru Ronaldo dacă decide să plece de la Manchester United! Unde ar putea ajunge
IERI LA 05:17
Premier League
Aston Villa a mai pus ochii pe un star din Spania! Cine este fotbalistul pentru care insistă Gerrard
19/01/2022 LA 05:08