Mijlocașul de la Cracovia susține că tricolorii au fost luați prin surprindere de tactica aleasă de echipa Islandei.
„Nu am jucat cu Islanda pentru că așa a fost alegerea selecționerului. Eu m-am accidentat la antrenamentul oficial de dinaintea meciului cu Norvegia. Am executat un penalty și am simțit o contractură. Azi, la RMN, a reieșit că am o leziune”, a afirmat el pentru DigiSport.
”Cu Islanda, în primele minute, am încercat să ne facem jocul, să facem presing. Noi ne așteptam ca ei să joace cu minge lungă și să pună accentul pe fazele fixe. Ei au încercat să joace pe contraatac și cu mingea pe jos. Dacă vă uitați la toate meciurile lor, vedeți că au jucat într-un mod anume, iar cu noi au jucat diferit. I-am studiat foarte bine”, a adăugat Hanca.
Scottish Premiership
Cât câștigă anual Ianis Hagi din colaborările cu marile branduri internaționale
ACUM O ORĂ

Sergiu Hanca, despre înfrângerea cu Norvegia

”După aceea, cu Norvegia, mental ne-a fost greu. Ne doream mult să ne calificăm în finala play-off-ului. Mister a schimbat echipă, așa cum era normal. Dar Norvegia ne-a dominat și ne-a predat o lecție”, a declarat Sergiu Hanca la emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport.
Puțini dintre români au bazele fotbalului cu adevărat. Pe mine m-a surprins norvegianul Berge, care la 21 de ani joacă meci de meci în Premier League. Are alte cunoștințe față de mine”, consideră Hanca.
Liga
Ansu Fati nu l-a uitat! Cine este omul pe care l-a îmbrățișat după primul gol marcat la revenire
ACUM 2 ORE
Premier League
Arteta, lăudat după victoria lui Arsenal: "Poate fi următorul Arsene Wenger!"
ACUM 3 ORE