Mijlocașul de la Cracovia susține că tricolorii au fost luați prin surprindere de tactica aleasă de echipa Islandei.
„Nu am jucat cu Islanda pentru că așa a fost alegerea selecționerului. Eu m-am accidentat la antrenamentul oficial de dinaintea meciului cu Norvegia. Am executat un penalty și am simțit o contractură. Azi, la RMN, a reieșit că am o leziune”, a afirmat el pentru DigiSport.
”Cu Islanda, în primele minute, am încercat să ne facem jocul, să facem presing. Noi ne așteptam ca ei să joace cu minge lungă și să pună accentul pe fazele fixe. Ei au încercat să joace pe contraatac și cu mingea pe jos. Dacă vă uitați la toate meciurile lor, vedeți că au jucat într-un mod anume, iar cu noi au jucat diferit. I-am studiat foarte bine”, a adăugat Hanca.
Liga Campionilor UEFA
Presa iberică a descoperit vinovații pentru care finala Champions League a început cu întârziere
ACUM 9 MINUTE

Sergiu Hanca, despre înfrângerea cu Norvegia

”După aceea, cu Norvegia, mental ne-a fost greu. Ne doream mult să ne calificăm în finala play-off-ului. Mister a schimbat echipă, așa cum era normal. Dar Norvegia ne-a dominat și ne-a predat o lecție”, a declarat Sergiu Hanca la emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport.
Puțini dintre români au bazele fotbalului cu adevărat. Pe mine m-a surprins norvegianul Berge, care la 21 de ani joacă meci de meci în Premier League. Are alte cunoștințe față de mine”, consideră Hanca.
Fotbal
Steliano Filip, exclus din lotul lui Dinamo, înaintea returului cu U Cluj! Pe cine va miza Uhrin
ACUM 3 ORE
Fotbal
Lotul lărgit convocat de Adrian Văsîi la naționala U19, care va participa la Campionatul European
ACUM 4 ORE