Deși Italia e într-o situație grea, fiind cea mai afectată țară din lume din punct de vedere al deceselor din cauza coronavirus, preşedintele Federaţiei Italiene de Fotbal e optimist în privința reluării campionatului. Gabriele Gravina a precizat că actualul sezon de Serie A se va juca până în septembrie - octombrie, dacă nu se va putea relua în perioada imediat următoare. A doua jumătate a lui mai e cea mai optimistă dată pentru ca Serie A să reînceapă. Campionatul din Peninsulă a fost suspendat în 9 martie, din cauza pandemiei de coronavirus.
"Singura soluţie pentru a gestiona o astfel de situaţie de urgenţă este să terminăm sezonul 2019-2020 în acest an. Dezbatem o serie de soluţii posibile pentru a lua cea mai bună decizie. Dacă s-ar putea încheia în septembrie sau octombrie? Este o ipoteză. În acest fel nu am pune în pericol nici actualul sezon, 2019-2020, şi nici pe cel din 2020-2021", a spus Gabriele Gravina, preşedintele FIA, potrivit Sky Sports.
Gravina a mai explicat că, în cazul în care sezonul actual ar fi abandonat, fotbalul italian ar putea suferi „o avalanşă de litigii la care vom fi supuşi de toţi cei care ar putea fi consideraţi deterioraţi în drepturile şi interesele lor”. În plus, oficialul FIA a spus că o dată posibilă pentru reluarea fotbalului în Italia ar fi 17 mai.
Liga
Primul pas pe care Real Madrid o să-l facă după finala Champions League! Pentru cine începe asaltul
ACUM 16 MINUTE
UEFA a anunţat federaţiile naţionale şi ligile europene să nu decidă încheierea campionatelor, pentru că riscă excluderea echipelor din cupele europene din sezonul următor.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga Campionilor UEFA
Liverpool - Real Madrid, LIVE TEXT de la 22:00 | E ziua finalei Champions League! Tot ce e de știut
ACUM 2 ORE
Romanian Liga I
Universitatea Craiova s-a calificat în Conference League, după o victorie cu FC Botoșani, cu 2-0
ACUM 13 ORE