Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

A treia generație a familiei Maldini care joacă pentru AC Milan! Daniel a debutat astăzi pe San Siro

Cosmin Cioboata

Publicat 02/02/2020 la 18:42 GMT+2

Daniel Maldini (18 ani) a debutat astăzi la AC Milan, la meciul cu Verona de pe San Siro, încheiat 1-1. Daniel, fiul lui Paolo Maldini, s-a aflat la prima sa apariție în Serie A din carieră, până acum evoluând numai pentru echipa de tineret a lui Milan.

daniel maldini

Credit imagine: Getty Images

Debutul atacantului de 18 ani a reprezentat un moment extraordinar pentru fotbalul mondial. Daniel face parte din a treia generație a familiei Maldini care joacă pentru AC Milan, după bunicul său Cesare (între 1954 și 1966) și tatăl său Paolo (1984-2009). Dacă cei doi jucători legendari ai Milanului au evoluat pe postul de fundaș, Daniel nu respectă această regulă, tânărul preferând poziția de atacant.
Daniel Maldini a fost introdus în prelungirile partidei cu Verona de Stefano Pioli, în locul lui Castillejo. Jucătorul de 18 ani a strâns 12 meciuri pentru echipa de tineret a lui AC Milan, reușind să înscrie 8 goluri și să ofere 5 assist-uri. A fost pentru a 4-a oară când Daniel a primit convocarea la prima echipă a italienilor, după două partide în Serie A și una în Cupa Italiei.
AC Milan a remizat pe teren propriu împotriva Veronei, scor 1-1. Fără Zlatan Ibrahimovic pe teren, trupa lui Pioli a avut parte de o partidă dificilă, văzându-se condusă după numai 13 minute, când Faraoni a marcat cu un șut din fața porții.
Calhanoglu a restabilit egalitatea în minutul 29, cu o execuție din lovitură liberă, deviată de zidul Veronei. În urma egalului de astăzi, Milan a rămas pe locul 8 în Serie A, la 7 puncte în spatele locurilor de Champions League.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo