Primul sezon al lui Aaron Ramsey în Serie A nu a fost, din punct de vedere personal, atât de bun pe cât și-ar fi dorit. Fostul jucător al lui Arsenal a fost titular în doar 9 partide de Serie A, intrând din postura de rezervă în alte 6. Galezul a marcat 3 goluri, ultimele 2 venind chiar în meciurile cu SPAL și Inter de dinainte de oprirea sezonului.
Însă Ramsey se simte foarte bine la Juventus și a vorbit într-un interviu pentru The Athletic despre experiența lui de până acum. El a dezvăluit că portarul Szczesny, cel cu care a fost coleg și la Arsenal, l-a convins să vină la Juve.
"Tek (Szczesny) a fost cel care mi-a oferit informații din interior. Este de ceva timp acolo și cunoaște clubul pe toate fețele. A avut numai cuvinte pozitive de spus" a spus Ramsey.
Fotbal
Cursa pentru Balonul de Aur are un favorit uriaș! Messi, cotat cu aceleași șanse ca... Bonnuci
24/05/2022 LA 07:23
E diferit față de ceea ce sunt obișnuit. Chiar dacă în sezonul trecut cu Unai Emery acopeream mult partea tactică, lui Sarri îi place să analizeze totul în amănunt. Tactica, mai ales aici în Italia, este foarte importantă. Majoritatea timpului vor face pregătire tactică pentru următorul meci. Premier League este mai mult de care pe care. Este ceva mai multă libertată în ataca și sunt create mai multe spații care pot fi exploatate. Aici sunt multe echipe care joacă mai retras, mai ales în fața echipelor importante, echipe care te provoacă să le <<desfaci>>. Trebuie să fii mai răbdător, să miști mingea mai rapid în anumite zone pentru a putea prinde pe cineva în afara zonei sale
Ramsey a marcat la meciul de debut în Serie A contra lui Hellas Verona, devenind primul galez care înscrie un gol pentru Juventus de la Ian Rush în mai 1988.

Ramsey, despre Ronaldo și Dybala

Jucătorul galez s-a apropiat la Juventus de Paulo Dybala și Juan Cuadrado cel mai mult. Ramsey spune despre Dybala că l-a surprins cu talentul său iar Cristiano Ronaldo i-a arătat ce poate: "Pot să confirm că Dybala este un jucător incredibil. Este atât de talentat, un jucător de echipă, iar unele lucruri pe care le face la antrenament și în anumite meciuri îți pot tăia răsuflarea"
(Cristiano Ronaldo) este unul dintre cei mai buni jucători din istorie și nu poate fi pusă la îndoială determinarea lui și că face tot ce trebuie să facă pentru el însuși. Este primul care merge la sală să se pregătească și vrea să câștige fiecare meci de pe teren. Toți jucătorii vor, însă el are o determinare specială în fiecare meci. Merge pe teren și oferă tot în fiecare săptămână și înscrie atât de multe goluri. Atât de multe goluri importante. Să sperăm că ne va ajuta să ne realizăm obiectivele anul acesta

Premier League revine din 17 iunie la Eurosport!

Premier League
Cristiano Ronaldo, în planurile lui Ten Hag! Ce așteptări are antrenorul de la starul lui United
23/05/2022 LA 12:42
Fotbal
LIVEBLOG Mercato 2022 | Liverpool, dispusă să-i achite clauza de reziliere unui star de la Barcelona
23/05/2022 LA 09:58