AC Milan a redevenit o forță în Italia în sezonul trecut, terminând pe locul 2 în Serie A și revenind astfel în Champions League după o pauză de 8 ani. Ambițiile sunt însă și mai mari pentru următorea stagiune, astfel că oficialii de pe San Siro au făcut eforturi să-i aducă întăriri lui Stefano Pioli.
După perfectarea înțelegerilor cu Mike Magnan (Lille), Fikayo Tomori și Olivier Giroud (Chelsea), respectiv Fode Ballo-Toure (AS Monaco), AC Milan a oficializat astăzi împrumutul pe doi ani al lui Brahim Diaz. Fooball-italia.net noteaă însă că Milan va plăti doar 3 milioane de € pentru împrumutul ibericului, dar are o opțiune obligatorie de cumpărare în valoare de 22 de milioane de €. În contract este specificată și o clauză conform căreia Realul are o opțiune de răscumpărare în valoare de 27 de milioane de €.
"AC Milan este încântată să anunțe semnarea temporară a lui Brahim Diaz de la Real Madrid pentru o perioadă de doi ani. Contractul îl leagă pe fotbalist de clubul nostru până la 30 iunie 2023.", a notat site-ul oficial al italienilor.
Ligue 1
Singura ofertă pe care PSG ar fi acceptat-o pentru Mbappe! Ce jucător de la Real își doreau
ACUM 14 ORE

Brahim Diaz, până în 2023 la AC Milan

Brahim Diaz a început fotbalul la Malaga, dar a ajuns de la o vârstă fragedă la academia celor de la Manchester City. În sezonul 2018-2019 a făcut parte din prima echipă a cetățenilor, dar nu a convins. Real Madrid a văzut însă în el un mare talent și a achitat 17 milioane de € în schimbul său.
Diaz nu s-a descurcat mai bine nici pe Bernabeu, iar în sezonul trecut acesta a fost împrumutat la AC Milan. Seria A i-a priit de minune mijlocașului, care a jucat 39 de meciuri în toate competițiile pentru echipa lui Pioli, reușind să marcheze 7 goluri și să ofere 4 assisturi.
Brahim Diaz va purta la Milan tricoul cu numărul 10, rămas vacant după plecarea lui Hakan Calhanoglu la marea rivală a rossonerilor, Inter. De altfel, rolul ibericului va fi să-l facă uitat pe Calhanoglu, iar calirățile dovedite în stagiunea trecută le dau speranțe fanilor că acest lucru se va întâmpla.
Ligue 1
Planul lui PSG: Dacă banii nu funcţionează pentru Mbappe, vor funcţiona pentru Haaland
IERI LA 13:56
Premier League
"Ce nebunie: am mai multe picioare decât United trofee în ultimii 8 ani". Derapaj pentru Elliott
IERI LA 13:27