Cristiano Ronaldo și Zlatan Ibrahimovic s-au aflat față în față în partida de la Milano și au marcat câte un gol, însă suedezul a avut câștig de cauză după fluierul de final.
Cele două reprize au fost diametral opuse. După primele 45 de minute, scorul era 0-0, iar nimeni nu prevestea recitalul de goluri care avea să urmeze după pauză. Rabiot a deschis scorul în minutul 47, după o cursă personală minunată, finalizată cu un șut la vinclu. 6 minute mai târziu, a venit rândul lui Cristiano să apară în prim-plan. Portughezul a profitat de o neînțelegere între fundașii centrali ai Milanului, Romagnoli și Kjaer, și a reluat cu mult calm din careu, pe lângă Donnarumma.
Zlatan Ibrahimovic a sunat deșteptarea pentru formația lui Pioli în minutul 62, când a transformat o lovitură de la 11 metri, acordată după un henț comis în careu de Bonucci. Suedezul a înscris fără emoții și a ajuns la cota 5 în sezonul curent din Serie A.
Serie A
Zlatan Ibrahimovic va lipsi de pe teren 7 sau 8 luni. Mai rămâne la Milan?
26/05/2022 LA 08:32
Ibrahimovic conduce detașat duelul cu Cristiano Ronaldo la capitolul golurilor marcate după împlinirea vârstei de 30 de ani. Suedezul a marcat 310 goluri în intervalul respectiv, în timp ce fostul jucător de la Real Madrid a înscris de 267 de ori.

AC Milan - Juventus 4-2. Ibrahimovic a câștigat duelul cu Cristiano Ronaldo, după o revenire spectaculoasă

Tot Zlatan a oferit 4 minute mai târziu pasa din care Kessie a egalat. "Rossonerii" au reușit un joc de pase impresionant în jumătatea lui Juventus, finalizat cu șutul lui Kessie, lângă bara porții lui Szczesny. Revenirea Milanului a fost dusă la bun sfârșit într-un interval de numai 5 minute. Leao a marcat pentru 3-2 în minutul 67, când a intrat în careu și l-a învins pe goalkeeper-ul "bianconerilor" cu un șut la colțul scurt.
Cu 10 minute înainte de final, Rebic a risipit orice urmă de îndoială cu privire la câștigătoarea meciului de pe San Siro. Douglas Costa a trimis o pasă complet greșită, Bonaventura a recuperat, i-a pasat lui Rebic, iar acesta a încris cu un șut din interiorul careului.

AC Milan - Juventus 4-2. Liderul din Serie A ratează șansa să se desprindă la 10 de puncte de Lazio

S-a încheiat 4-2, rezultat în urma căruia liderul Juventus a ratat șansa să se desprindă la 10 puncte față de urmăritoarea Lazio, care a pierdut în meciul cu Lecce. De cealaltă parte, AC Milan a ajuns la al 5-lea meci fără înfrângere în Serie A (4 victorii și 1 egal), de la reluarea sezonului.
"Rossonerii" au urcat pe locul 5 în campionatul Italiei, la un singur punct deasupra lui Napoli și Roma, care au însă un meci mai puțin disputat.
https://i.eurosport.com/2020/07/07/2846191.jpg
Serie A
Deja campion al României, Adiță Păun a sărbătorit titlul Milanului pe stadion și în piața Domului
26/05/2022 LA 05:56
Fotbal
LIVEBLOG Mercato 2022 | Liverpool, dispusă să-i achite clauza de reziliere unui star de la Barcelona
23/05/2022 LA 09:58