Vestea tragică a morții lui Kobe Bryant i-a afectat și pe cei de la AC Milan. Legenda din NBA a admis în trecut că este fan al "diavolilor" iar cei de la AC Milan au solicitat ca la partida din Coppa Italia de marți seară, contra celor de la Torino, să poarte banderole negre ca un omagiu pentru fostul mare jucător.
În Federația din Italia a respins cererea celor de la AC Milan, anunță Goal. Cu toate astea, cei de la Milan vor să sfideze această decizie și să poarte oricum banderolele negre pentru Kobe Bryant, cel care a murit duminică seară la 41 de ani într-un accident de elicopter.
Cei de la AC Milan au anunțat în urmă cu puțin timp că au ajuns până la urmă la un acord cu Federația pentru a purta banderole negre și pentru a susține un moment de reculegere înaintea meciului cu Torino.
Ligue 1
Thierry Henry a comentat refuzul lui Messi de a da mâna cu Pochettino! De ce nu e surprins francezul
20/09/2021 LA 18:15
https://i.eurosport.com/2020/01/26/2762872.png

Și-a petrecut copilăria in Italia

Kobe Bryant a petrecut 7 ani când era copil în Italia și astfel a devenit un mare fan al celor de la AC Milan. În timpului unei întâlniri cu Thierry Henry în 2016, Kobe Bryant i-a mărturisit acestuia că jucătorul său preferat era Marco Van Basten.
Am crescut ca mare fan al celor de la AC Milan. Eram acolo când jucau Van Basten, Riijkard, Gullit, Paolo Maldini era la început și îl aveam și pe Franco Baresi. Aceea era echipa mea | Kobe Bryant
Tatăl lui Kobe Bryant s-a mutat în Italia pentru a-și continua cariera în baschet. Kobe l-a urmat și a început la rândul său să joace. A devenit apoi unul dintre cei mai mari jucători din toate timpurile
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Fotbal
Arsenal Londra, nume uriaș al fotbalului englez sau echipă de mijlocul clasamentului?
24/08/2021 LA 08:41
Ligue 1
Avertismentul lui Henry pentru Pochettino după transferul lui Messi la Paris! "E cel mai important"
17/08/2021 LA 07:34