Interesul celor de la Parma pentru român a pornit după ce Luigi Sepe, titularul postului de portar, s-a accidentat, astfel că echipa clasată pe locul șapte în Italia a căutat un înlocuitor.
După ce impresarul internaționalului nostru a anunțat despărțirea de Genoa, prioritar pentru goalkeeper e să găsească o echipă unde să joace. Iar Parma pare, din acest punct de vedere, destinația perfectă. În plus va rămâne în Italia, țară în care s-a acomodat perfect.
Reputatul jurnalist Gianluca Di Marzio a anunțat în această seară că părțile au bătut palma, astfel că putem vorbi despre goalkeeperul român ca de noul jucător al formației unde în trecut a jucat și Adrian Mutu.
Serie A
Milan, la 90 de minute de istorie. Argumentele care au dus-o la un punct de scudetto
18/05/2022 LA 10:29
"Afacerea Radu este deblocată: românul vine sub formă de împrumut la Parma", anunță Gianluca Di Marzio, jurnalistul sportiv cu cele mai bune surse din Italia.
"Agenții jucătorului s-au întâlnit astăzi la prânz cu reprezentanții Parmei și ai Interului. De asemenea, s-a discutat și cu Genoa, acolo unde jucătorul era împrumutat. S-a ajuns la un acord total, iar fotbalistul născut în 1997 va ajunge la Parma sub formă de împrumut", mai punctează ziaristul.

Și Nice a fost pe urmele lui Ionuț Radu

Recent, presa din Franța a scris că și formația franceză OGC Nice este interesată de aducerea lui Ionuț Radu.
Se părea chiar că Ligue 1 va fi viitoarea destinație, dar Parma a intrat pe fir și a reușit să îl transfere pe fotbalistul român.
Ionuţ Radu (22 de ani) a evoluat cu regularitate la Genoa din vara anului 2018, când a fost împrumutat de la Inter Milano. Tânărul jucător a pierdut postul de titular în campionat, în această lună, după ce Genoa a decis să îl aducă sub formă de împrumut pe Mattia Perin, de la Juventus.
În perioada petrecută la Genoa, Radu a apărat în 52 de partide, încasând 83 de goluri.
Serie A
Lovitură de teatru: Dybala îi întoarce spatele lui Inter. Un antrenor de legendă l-a convins
18/05/2022 LA 06:42
Serie A
Allegri, reacție genială când a fost întrebat de transferul iminent al lui Pogba: "Cine e?"
17/05/2022 LA 10:06